2 barnsmor gjør comeback på Sandefjord Open

Elisabeth S N Hauglum stilte sist gang i 2012 – Nå er hun mor til to barn og gjør comeback i Bodyfitness på Sandefjord Open

Elisabeth Hauglum5Alder: 29
Bosted: Fredrikstad
Arbeide: Personlig Trener www.gympartner.no
Høyde: 172
Vekt: 59 kg
Off-season: 66 kg
Sivilstatus: samboer
Klubb: Gympartner Fitnessteam
Sponsor:  TM klinikken i Fredrikstad

Meritter :

  • 3. plass Sandefjord Open 2012 – bodyfitness
  • 3. plass Fredrikstad Open 2012 – bodyfitness
  • 5. plass Askim Open 2010 – bodyfitness

Fortell litt om deg selv

Med to små barn, hvor eldste er litt over 2år og yngste 11 mnd er hverdagen hektisk, men jeg liker det hektisk! Er glad i en aktiv hverdag og liker utfordringer og presse meg selv det lille ekstra. For å få endene til å møtes med to små og en hardt arbeidende mann, er struktur en del av hverdagen.

Trening er prioritert og planlagt, og er derfor forholdsvis enkelt å få inn.

Hvordan fant du ut at du ville konkurrere – og hvorfor gikk du for bodyfitness?

Jeg stilte første gang i bodyfitness i 2010, så det er noen år siden jeg startet. Jeg synes det er fascinerende hva styrketrening og kosthold kan gjøre med kroppen. Sist jeg stilte var i 2012, så det er 2 barn siden sist. Å se at det er mulig å fortsette treningen og kostholdet etter å ha fått barn har vært viktig for meg, og jeg har sett på det som en egen konkurranse, å kunne konkurrere etter å ha fått barn.

Bodyfitness fysikken synes jeg er veldig flott, og er nok den klassen jeg er mest komfortabel i mtp posering.

Elisabeth Hauglum1

Hvordan synes du det har vært å være på konkurransediett?

Denne gangen har det vært tøffere enn tidligere, men med grunn. Det er to små som skal prioriteres, og det er ikke til å legge skjul på at barnehage barn kan bli en del syke 🙂 Vi er også i en byggeprosess med nytt hus, som også tar tid og krefter.

Kostholdet har vært enkelt å forholde seg til, så sånn sett har det gått veldig bra. Energien har holdt seg greit, men kjenner absolutt at den avtar nå.
Jeg har gjort alt jeg pleier å gjøre, og bare tatt med meg mat dit jeg skal, om det har vær t i selskap, eller ferie. Planlegger jeg godt er det egentlig enkelt 🙂

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg med tanke på jobb/skole/diett og har den gradvise reduksjonen i energi(kcal) påvirket deg?

Jeg har klart meg ganske bra, men kjent noen dage at energien er dalene. Jeg er bevist på at det ikke skal gå ut over noen, og har telt til 10 noen ganger 🙂 Merker at lunta er kortere når matinntaket blir mindre.

Hva med poseringstrening da?

Poseringstrening har jeg gjort sammen med coachen Roger Holen. Det har selvfølgelig vært mye poseringstrening hjemme i speilet. Det må øves for å bli trygg, og det kan ikke gjøres for ofte.

Elisabeth Hauglum3

Hvor er du om 10 år?

Om ti år er jeg fortsatt aktiv innen trening og jobber nok fortsatt som personlig trener.
Mine mål er å opprettholde en frisk og sunn kropp. Jeg ser tydelig at gode kostholdsvaner fra foreldre smitter over til barna. Jeg ønsker å være ett godt forbilde for barna.

Det vil nok dukke opp mere spesifikke mål etter hvert, for jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg trenger nye mål som trigger meg.

Hva er planene videre etter denne våren?

Videre denne våren skal jeg prøve meg litt på sykling. Jeg skal på sykkel ferie med en venninne gjeng, så da må jeg forberede meg. Om jeg blir bitt av basillen hadde det vært superkult å syklet Trondheim-Oslo!

Bruker du noen kosttilskudd? Eventuelt hvilke bruker du.

  • Proteinpulver
  • Bcaa
  • Pre workout
  • Omega 3
  • Kalsium

Fortell litt om hvordan du trener

Det har variert litt, så akkurat nå trener jeg overkropp og underkropp annenhver gang. Antall repetisjoner varierer jeg med 8-12, og 15-20 repetisjoner. I tillegg har jeg en del cardio på planen. Jeg har satt opp sykkel og rulle foran tv`n, så jeg kan sykle etter at ungene har lagt seg. Det er veldig greit å ha den muligheten når samboeren jobber lenge.

Elisabeth Hauglum2

Kostholdet da, hvordan ser det ut?

Kostholdet består kylling, fisk, grønnsaker, egg og havregryn. Det er lite karbohydrater, men jeg får gjerne litt påfyll i form av søtpotet/ris, ett par dager i uken. Denne type kosthold fungerer jeg godt på, og trives med. Ettersom jeg har to konkurranse perioder bak meg, har jeg blitt godt kjent med hvordan kroppen fungerer.

Noen du vil takke/nevne helt til slutt?

Selvfølgelig samboeren min Ole! At han synes det er ok at jeg stiller, og støtter meg! Coachen min Roger Holen hadde jeg heller ikke klart meg uten, og min gode venninne Vibeke Bakke har vært enestående! Hun har servert meg diett mat, og spist og trent mye av det samme som meg.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter