3 STORE GRUNNER til hvorfor du fortsatt er liten og svak

Vil du vite hvorfor resultatene fortsatt uteblir?

Begynn å bygg muskelmasse og styrke så raskt som mulig med disse fire trenings-tipsene!

Jeg vil , jeg vil, men får det ikke til…

Så la meg gjette. Du er på gymmen hver dag, og prøver å bli større og sterkere. Faktisk, nesten hver ledige stund av ditt liv blir brukt til å tenke på å bygge muskler og styrke!? Du leser alle treningsblad, kjøper alle de beste kosttilskuddene og lager treningsplaner så kompliserte at de vil få Jay Cutler og Kay Green til å se ut som amatører.

Men likevel får du lite eller ingen resultater!

Uansett hvor hardt du prøver, uansett hva du spiser, ingenting hjelper. Du føler deg som en bygger med verdens dårligste genetiske forutsetninger!! Det eneste du har til felles med Jay Cutler og Kay Green er at dere svetter på trening.

Så hvor går det galt? Vi tok spørsmålet til Personlig Trener og Fitnessutøver Ole Morten Dragseth.

”Jeg skal fortelle deg nøyaktig hva som er feilen. Jeg skal gi dere 4 tips som vil forandre alt sammen.Hvis du følger disse enkle råd vil du bli stor og sterk. Hvis du ignorerer mine råd vil du fortsette å være liten og svak. Det er ditt valg!

Følgende råd fungerer. Jeg vet dette fordi jeg selv har brukt dem for å oppnå resultater, og som Personlig Trener brukt dem for å gi mine kunder gode resultater,” sier Ole Morten.

Grunn #1 – Du spiser for dårlig

Hvis du vil bli stor og sterk så fort som mulig må du spise, og spise for å bli stor! Å prøve å holde deg skrapet med definerte magemuskler mens du legger på deg 10-15 kg muskelmasse er totalt bortkastet tid, hvis du ikke er født med noen supergenetiske forutsetninger.

Å spise altfor lite er en stor feil, en som nesten hver eneste gymrotte gjør. Ingenting vil hindre din fremgang mer enn å prøve å spise som en liten skolejente på 7 år.
Tro meg, du vil ikke ese ut til å se ut som en sumobryter over natta. Men du vil legge på deg litt kroppsfett. De beste kroppsbyggere, naturlige eller ikke, legger på seg minst 8-12 kilo ekstra når de er ”off-season”. De skjønner at for å se bra ut må du ha perioder hvor du tar på deg joggedressen, dekker til magen, og spiser like bra som du trener.

Er du villig til å legge på deg 8 til 12 kg med fett mens du jobber med å bli stor og sterk? Hvis ikke, vil du sannsynligvis se veldig lite, eller ingen fremgang i verken muskelvolum eller styrke.

Grunn#2 Du trener ikke knebøy eller markløft

Hvis du ønsker å fortsette å være liten og svak, fortsett og ignorere knebøy og markløft. Tror du meg ikke? Greit det, ikke ta mitt ord på det. Sjekk ut hva de største gutta gjør. De største og beste (naturlige) byggerne i verden har med knebøy og markløft blant sine top 3 beste øvelser. Det finnes ingen bedre øvelser for å bygge muskler og styrke, punktum. Fortsett å fokusere på knebøy i smith maskin, leg extension eller lette vekter i leggpress maskin, og jeg garanterer at beina dine vil ikke vokse seg særlig store og sterke. Legg til knebøy i programmet og du vil merke stor forskjell. Dine bein, og for å si det sånn…resten av kroppen din også, vil bli nødt til å respondere og vokse.

Det samme gjelds for markløft. Markløft er en rå, baseøvelse for masse og styrke som vil gjøre underverk for formen. Slutt å bruke nedtrekk som din hovedøvelse for rygg og begynn å rive i musklene med tung stang fra gulvet.

Grunn #3 – Du fokuserer ikke nok på fremgang

Vil du vite en magisk hemmelighet? Progresjon, eller å øke vektene gradvis over tid, er nøkkelen som får musklene til øke i styrke og volum. Du kan i grunn bruke et hvert treningsprogram i verden – uansett hvor dårlig strukturert eller utarbeidet – og hvis du legger på mer vekter på stangen, vil du bli større og sterkere.

Hvordan gjør du det i praksis? Enkelt! Press deg selv på hver eneste trening til flere repetisjoner, og legg på vekt når du når din øvre grense på siste settet. Eksempel: hvis du kjører knebøy med 90 kg og skal kjøre 3 ganger 8-12 repetisjoner, legg på mer vekt når du klarer 12 repetisjoner på siste set. (Dette er grunnen til at det kan være lurt å føre treningsdagbok.)

Kroppsbygging krever ikke bare et bra treningsprogram, men også at du presser deg i hvert eneste set til å klare flere reps. Den beste måten for å havne på platå og begrense din styrke og muskelvekst er å bruke de samme vektene uke etter uke. Vent litt, jeg hva du skal si. Noe om at du har hørt store kroppsbyggere si: ”Jeg trener ikke tungt.”

Gjett hva…tungt er relativt. Når et gigantisk fjell av muskler sier at de ikke trener ”tungt”, betyr det at istedenfor å ta knebøy med 225 kg i 5 repetisjoner, tar de 165 kg i 12 repetisjoner.

Uansett hvordan du vrir og vender på det, du må bli sterkere for å bli større!

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter