30 matvarer som øker sexlysten

Sprit opp sexlivet ditt med mat og drikke!  

Er ikke energien som den pleier, eller burde være? Eller har du kanskje helt mistet overskuddet eller lysten?

Fortvil ikke! Ta en titt på denne listen

Her får du nemlig 30 matvarer som av forskjellige årsaker vil ha en meget positiv effekt på sexlivet ditt, – og som kanskje kan få deg tilbake på sporet igjen. Hva venter du på?? Les lista, skriv den ut og kom deg på butikken for å handle. Go for it!!! Spis deg til bedre sex!

1) Paranøtter (“Brazil” Nøtter)

Nøkkelegenskap; Høyt innhold av selen! Mangel på selen kan føre til infertilitet, og selens beste egenskap i denne sammenhengen er at det hindrer sædcellene i å oksidere eller ødelegges. Tre Paranøtter dekker dagsbehovet. Kanskje det er «Para» som skal til for å få deg «Parra»!! 🙂

2) Varm Kakao/sjokolade

Nøkkelegenskap; Mengden phenylethylamine i sjokolade kan indusere eufori ved å frigjøre dopamin. Dopamin er hjernens kjemikalie som opererer under orgasme. Melkens innhold av kalsium skjerper i tillegg nervebanenes følsomhet for berøring. Relativt vesentlige egenskaper «in the act of making love»!!

3) Brun ris

Nøkkelegenskap; Denne risen er proppfull av B-vitamin som øker energinivåene i kroppen nevneverdig. – Uten energi er det vel neppe mye libido å snakke om. Brun ris er også en superkilde til magnesium som er essensielt for muskelsammentrekninger, som jo er av avgjørende betydning under selve elskovsakten.

4) Østers

Nøkkelegenskap; Superhøyt innhold av sink er hovedgrunnen til at østers er viden kjent for sine gode kvalitet som afrodisiakum. Sink er en avgjørende komponenet i kroppens produksjon av testosteron. Østers inneholder dessuten en spesiell sammensetning som er vist seg svært effektiv i å frigjøre sex-hormoner som testosteron og østrogen. For svært interesserte består denne sammensetningen av D- asparaginsyre og N-methyl-D-Aspartat.

PS; – Måten man spiser østers er i tillegg sett på som pirrende og seksuelt innbydende.

5) Kylling

Nøkkelegenskap; For menn er det å opprettholde høye testosteronnivåer viktig, for ikke å si helt avgjørende for alle aspekter som har med ”sexsuell helse” å gjøre. Alt fra produksjonen av sæd og fertilitet, til å hindre manglende ereksjon, samt regulere lyst og libido er alle dependerende på testosteronets forekomst. Denne testosteronprodusjonen er svært avhengig av kombinasjonen sink og vitamin b6, som begge forekommer i et strålende mangfold og i riktig balanse i kylling.

6) Honning

Nøkkelegenskap; Honning er i tillegg til sine gode direkte årsaker som rikt b-vitamininnhold og fruktose som gir stødig blodsukker og jevne energinivåer, også opphav til en liten historisk begivenhet hva parforhold gjelder; – I det gamle persia skjenket mennene sine hustruer honningbasert mjød hver eneste morgen i en hel måned etter at de ble gift – “The honeymonth” ble det derfor kalt, og slik vi kjenner det i dag heter det som vi alle vet “Honeymoon”!!

7) Vannmelon

Nøkkelegenskap; Perfekt innhold av Citruline og Arginin. Disse trigger produksjonen av nitrogenoksid, en sammensetning som roer ned kroppens blodkar. Dette er faktisk også slik Viagra virker. Forskjellen er vel at man ikke trenger å gå til lege eller apotek for å kjøpe vannmelon. Altså er det bare å slafse i vei på (vann)meloner så mye du orker. Slafser du riktig kan det jo kanskje også være svært innbydene på partneren din.

8 ) Vaniljeis

Nøkkelegenskap; Vanilje benyttes i alt fra mat til luftrensere og er en lystbetont lukt eller smak. I følge undersøkelser gjort i USA kan vanilje faktisk øke eller fremme blodgjennomstrømningen i penishodet. Så for smak, velvære og sexens skyld kan du fint unne deg en boks vaniljeis i ny og ned. Dessuten må vi jo heller ikke glemme at det finnes dem som mener at is og sex passer utmerket godt sammen.

9) Ingefær

Nøkkelegenskap; Uten at det er bevist 100% på mennesker ennå, mener forskere at de har gode indikasjoner på at ingefær har en svært god påvirkning på menneskers (les; menn) testosteronproduksjon. I et forsøk gjort på rotter økte faktisk vekten på rottenes testikler når de over en periode fikk ingefær som en del av føden. (Ingefær anbefales derfor muligens IKKE til brytere eller boksere som vil holde seg i så lave vektklasser som mulig. For menn som ønsker seg større baller derimot, – KJØR PÅ med Ingefær).

10) Gresskarkjerner (Pumpkin seeds)

Nøkkelegenskap; Små bomber fullstappet med sink kan disse kjernene beskrives som. Og om du ikke har fått det med deg ennå så er altså sink et vaskeekte nøkkelnæringsstoff for seksuell funksjon og fertilitet. Tilskudd med folinsyre og sink viste seg nylig i en hollandsk studie å øke antall sædceller med 74% hos menn med fertilitetsproblemer.

11) Popcorn

Nøkkelegenskap; “Kinomaten”, som det også kalles, har faktisk den høyeste verdien av vegetar-basert arginin, som faktisk er hovedkomponenten i sperm. En rekke studier har vist at arginin er helt avgjørende og ytterst viktig for både antall sædceller, sædkvalitet og motilitet (sædcellenes evne til å forflytte seg). Altså finnes det ingen grunn til å ikke klaske nedpå en bolle med hjemmepoppet to-tre ganger i uka (minst).

12) Chili

Nøkkelegenskap; Alle vet vel at chili får hjertet til å pumpe!? Capsaicin, stoffet som gir chiliens hete, trigger dessuten hjernen til å frigi endorfiner, som kan gi en sterk følelse av velvære. I tillegg skjerper det nervesystemet, som igjen øker forutsetningene for opphisselse.

13) Bananer

Nøkkelegenskap; “A big banana makes them girls wanna”!! I tillegg til sitatet som vel er sigende nok, inneholder bananer et alkaloid som kalles bufotenine som kan øke ditt humør, din sikkerhet og ikke minst sexlyst. Den mest nyttige delen ligger rett under skinnet (vi snakker fortsatt om bananen hvis noen begynte å lure), – så pass på å få med deg alle godsakene.

14) Blåbær

Nøkkelegenskap; Mangelfullt inntak av vitamin-c kan føre til at sædcellene klumper seg sammen og reduserer sin motilitet. Blåbær er fulle av nettopp c-vitamin, så hogg innpå og få sædcellene dine til å svømme som Michael Phelps.

15) Mandler

Nøkkelegenskap; Mandler er fulle av “sunt fett” som regulerer nivåene av prostaglandiner, en helt nødvendig reaksjon som kreves for å produsere “sex-hormoner”. Mandler inneholder dessuten vitamin E som gjør spermcellene mer potente gjennom hyppig antioksidantaktivitet.

16) Mørk Sjokolade

Nøkkelegenskap; Forskere har bevist at mørk sjokolade reduserer hypertensjon. Noe som kan forebygge impotens hos menn. Høyt innhold av flavonoler i kakao hjelper dessuten kroppen til å produsere nitrogenoksid, en viktig kjemisk reaksjon som kan medføre større avslapning i kjønnsorganmusklene, noe som igjen forbedrer blodgjennomstrømningen og videre ereksjonen. Jo mørkere sjokoladen er, jo høyere er kakaoinnholdet.

17) Peanøtter

Nøkkelegenskap; Peanøtter er svært energirike og inneholder egenskaper som øker helsen og ditt vaskulære system generelt. Dette medfører økt og god blodgjennomstrømning både her og der. Godt innhold av omega 3 har vist seg å senke det negative kolesterolet i blodbanene. Inneholder dessuten hjertehelse- fremmende næringsstoffer som magnesium, sink og folinsyre. Og god hjertehelse er en forutsetning for god sexhelse også.

18) Spinat

Nøkkelegenskap; Som en av svært få grønnsaker er rå spinat fullpakket med co-ensymet Q10. Dette ensymet er svært viktig for sædcellenes beveglighet og bevegelsesesmønster. Spinat har dessuten et meget høyt jerninnhold, som har vist seg svært viktig for å bekjempe infertilitet.

19) Hvitløk

Nøkkelegenskap; Selv om hvitløk i dette henseende kanskje egentlig er mest kjent som en demper, med den meget dårlige ånden man får ved konsumering, er hvitløk faktisk et meget sterkt afrodisiakum. Hvitløk innheolder nemlig en meget potent ingrediens kalt allicin som øker blodgjennomstrøningen og libido. Bare husk en mint eller to som niste på soverommet etterpå.

20) Trøfler

Nøkkelegenskap; Trøffelens gode egenskaper som afrodisiakum fremmes først og fremst av dens meget mystiske og spesielle duft, – som forekommer på grunn av en spesiell substans kalt alpha-androstetenol, som “etterlikner” duften av feromoner, som igjen er hormonene som trigger fysisk attraksjon. Kanskje ikke den matvaren som er lettest eller billigst å få tak i, men om du noen gang skulle få sjansen til å spise en så husk da at den trigger fysisk attraksjon!! Yummy!!

21) Tomater

Nøkkelegenskap; “Kjærlighetseplet” som det blir kalt har langt flere “elskelige” egenskaper enn bare den forlokkende fargen. Høyt innhold av betakaroten som konverterer til vitamin- A i kroppen er avgjørende for å ivareta god seksuell helse. Vitamin A spiller også en rolle i testosteronproduksjonen.

22) Tunfisk

Nøkkelegenskap; Tunfisk er svært rik på vitamin B3 og dette vitaminets effekt på blodtilførsel kan være viktig for nettop DITT sex-liv. Godt inntak av tunfisk hevdes å kunne gi bedre orgasmer, – høyere sensivtet i huden og bedre ereksjon. Tunfisk bør derfor absolutt være på menyen når du vet at “laksen skal gyte” i nærmeste fremtid.

23) Selleri

Nøkkelegenskap; Romerne dedikerte selleri til deres “sexgud” Pluto, – og utnyttet dens afrodisiakiske egenskaper. Selleri er proppfull av feromoner, androstenon og androstenol som flere mener har omfattende effekter som gjør menn attraktive for kvinner.

24) Biff

Nøkkelegenskap; «Saken er BIFF»!! Forskning har vist at biff, – som inneholder store mengder L- carnitine, – med oppsiktsvekkende høy grad forbedret sædkvaliteten hos menn som hadde problemer med fertiliteten. Det kan tyde på at jo høyere L-carnitine verdier jo større andel sædceller og motilitet.

25) Reker

Nøkkelegenskap; Reker er små bomber med saker som er “sexuelt meget nyttige”. Proppfulle av sink, for libido og sædproduksjon, kalsium og magnesium for muskelkontraksjon og antioksidanten selen som regulerer sexdriftene, sperm og fertilitet. På toppen av det hele inneholder de også et hav av fenylanin som stabiliserer humøret og øker sexappetitten. En av de absolutt beste matvarene i dette henseende altså!!

26) Agurk

Nøkkelegenskap; Utrolig men sant; amerikanske forskere har funnet ut at en av de mest effektive duftene for å oppnå opphisselse hos kvinner faktisk er duften av agurk. Så om ikke du har tenkt å spise den, gni deg i alle fall godt inn med den.

27) Granateple

Nøkkelegenskap; Juice fra granateple har vist seg å være en fabelaktig drikk for å forebygge eller bekjempe ereksjonsproblemer. Trolig på grunn av dens ekstremt høye innhold av antioksidanter, som forhindrer frie radikaler fra å skape nedsatt blodsirkulasjon “her og der”. Kjør i vei med minst et glass om dagen!

28) Sesamfrø

Nøkkelegenskap;Fullpakket med selen og sink, og også rike på magnesium, kalsium, vitamin- E og essensielle fettsyrer. Dette burde vel tale for seg. Alle er perfekte ingredienser for libido. Baker du brødene dine selv, hiv oppi masse sesamfrø. Eller aller helst spis dem ubehandlet i frokostblandingen, i shaken eller liknende.

29) Fløte

Nøkkelegenskap; Ja du leste riktig! Fløte er utrolig rik på kalsium – nødvendig for muskelkontraksjonen som er forbundet med ereksjon. Fløte er også en meget god kilde til arginin, som vesentlig forekommer i sædcellene. Dessuten kan jo fløte piskes til krem, og krem kan som kjent brukes til litt av hvert!!

30) Asparges

Nøkkelegenskap; Meget rik på potassium og dessuten kalsium. Støtter hormonproduksjonen i kroppen og øker energinivåene. Også godt innhold av vitamin- E, som er viktig i flere av prosessene som skjer i kroppen når man skal yte i senga.

Nå som du endelig har superlista, er resten opp til deg. Ingen tid for unnskyldninger lenger! “Eat and make love! Now You know how”!!

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter