6 måneder til sommerkroppen: del 5

Her er del 5 av treningsprogrammet «6 måneder til sommerkroppen»

Etter en måned med masse repetisjoner skal vi tilbake til en mer tradisjonell trening. Supersett vil benytttes og pausene vil reduseres suksessivt.

Programmet skal gjennomføres i fire uker og det vil være en periodisert progresjon på pauser, serier og repetisjoner. Det vil være en tradisjonell periodisering i serier og reps, men med tanke på at det er fettreduksjon som er målet vil pausene reduseres. Se til at du holder kontroll på pausene da man har en tendesn til å trekke ut pausene når man blir sliten.

Denne perioden skal du trene minimum 4 dager i uken, men forsøk å ikke ha mer enn to påfølgende dager med trening.

Dag 1:

Dag 2


Kondisjonstrening

Programmet er veldig tøft og det er ikke så mange som klarer å gjøre så mye mer utover dette. Allikevel er det ønskelig at du går en time før frokost 5 dager i uken eller som det siste du gjør før du legger deg. Om du går på kvelden er det ønekslig med et lite måltid etterpå så du ikke legger deg på helt tom mage.

Gåturer på tom mage er ingen vidunderkur, men kan hjelpe i en periode for å skape variasjon. Generelt er gåturen en kaloriforbruker og medfører at du er generelt mer i aktivitet enn om du ikke gjorde det.

Alternativt kan du gjøre en 4 x 4 økt 1-2 dager i uken. Forslagsvis er dette økter du tar på egne tider da det kan bli veldig mye å gjøre dette etter en styrkeøkt som du skal gjennomføre.

KLIKK HER:  for å se en oversikt over alle delene av programmet


Saken er hentet i fra AFPT

Saken er hentet i fra AFPT
Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter