WEB-TV: Alexander Myrvold – mannen som gjør rent bord i Men’s Physique

Våren 2014 konkurrerte Alexander i Men’ physique – for første gang. Han gikk i fra å være debutant til å bli dobbel-europamester.

Nå noen måneder etter gjør han seg klar til å konkurrere med de beste i Verden på Arnolds og VM. Vår video-reporter har besøkt han.

Alder: 21
Høyde: 172
Vekt. On/Off: 75/84
Bosted: Lørenskog
Yrke: Student
Sponsor: Aromasol

Meritter:

  • 1. Plass Senior Europamesterskap Men’s Physique og Overall
  • 1. Plass Junior Europamesterskap Men’s Physique Åpen klasse
  • 1. Plass Oslo Grand Prix Men’s Physique og Overall

Fortell oss litt om deg selv – hvem er Alexander?

Ung og aktiv gutt, med en stor lidenskap for trening. Kommer fra en bakgrunn hvor sport har vært veldig sentralt og har alltid trent styrke ved siden av for å få en fordel til å yte enda bedre. Men på grunn av skader måtte jeg trappe ned og finne noe annet å bruke energien min til, og det var slik jeg kom over til å trene styrke som har senere ledet til at jeg stilte i Men’s Physique.

Hva har du for treningsbakgrunn?

Har alltid vært en atlet fra ung alder. Har tidligere drevet med amerikansk football, basketball og svømming.

alexander-myrvold-2014-2-1

Hvordan ser treningsopplegget i konkurranseoppkjøringen ut?

Jeg kjører alle muskelgruppene to ganger i uken. Kjører som regel Bryst/Triceps, Rygg/Biceps og Skuldre/Ben. En gang hvor jeg har mye fokus på styrke og den andre gangen mer fokus på intensitet og mange repetisjoner.

Hvordan kan ditt kosthold se ut under en normal dag, offseason og under diett?

Pleier som regel å kjøre en diett hele året hvor det går mest i kylling, fisk, kjøtt, egg og masse grønnsaker, men under offseason lar jeg meg slippe litt løs til tider hvor jeg selv velger å spise andre ting jeg føler for. Mens under onseason er jeg veldig streng på hva jeg spiser og veier absolutt alt av mat, men stort sett det samme som offseason.

alexander-myrvold-2014-2-5

Hvordan er dine forventninger infor Arnold og VM?

Mine forventninger er å gjøre det beste jeg kan, mer enn det kan jeg ikke forvente, men håper jo på å en finaleplass eller eventuelt vinne om det skulle være mulig.

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Mine største støttespillere er mine foreldre, gode venner og kjæreste som har deltatt i denne prosessen med positiv støtte hele veien. Det har vært en lettelse å hatt dem med på denne reisen. De har bidratt med mental støtte, gitt meg ærlige tilbakemeldinger på hva som måtte forbedres og holdt tankene unna mat.

alexander-myrvold-2014-3

alexander-myrvold-2014-2-2

alexander-myrvold-2014-1

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter