Andreas har lenge drømt om å stille i Athletic Fitness

Etter at Thomas Hjelde Thoresen har coachet han igjennom det siste året – er han nå klar for sin debut.

Navn: Andreas Årvåg Kræka
Alder: 31
Status: forlovet med Inga, ei jente på 18mnd og venter en gutt i november.
Coach: Thomas Hjelde Thoresen
Bosted: Kyrksæterøra

Andreas-arvag-Kraeka-2014-1

Hvor lenge har du trent styrketrening?

Har egentlig trent styrke siden jeg var 18, men uten tanke på kosthold og progresjon så hadde jeg ingen fremgang i mange år. Hadde ei periode i for noen år siden med bra trening og kosthold. Men den ble byttet ut med ok trening, og greit kosthold. Men jeg hadde ikke kunnskap om hverken progresjon i trening, eller om hva eller hvor mye jeg.burde spise.
I august i fjor kontaktet jeg Thomas for å få hjelp til å komme i den formen jeg ønsket. Med en kostholdsplan og 4 treningsøkter i uken så fikk jeg en fremgang jeg ikke trodde var mulig.

Hvordan fikk du interessen for Athletic Fitness?

Jeg har alltid ønsket å kunne se ut som de gutta på scenen, men hadde aldri trodd jeg skulle klare å komme i form. Så det har vært en hemmelig drøm i noen år.

Hva er det tøffeste med oppkjøringen?

Det tøffeste med oppkjøringen har vært å ha lite energi på slutten av dietten. Spesielt med tanke på å fungere som småbarnsfar i pappaperm, med en aktiv unge, gravid samboer og daglige gjøremål. Noen dager så har jeg brukt opp energien før jeg har fått gjort unna trening og cardio.

Hvordan ser en vanlig uke ut for deg nå på konkurranseoppkjøring?

En vanlig uke for meg er å være husfar, fra ungen står opp mellom seks og syv, frem til ungen har lagt seg i syvtiden, så er det styrketrening og cardio før jeg spiser kveldsmat og forbreder maten til neste dag. Prøver å legge meg ca 22.30.

Hva er ditt favorittmåltid på kostholdsplanen din?

Stekt laks med rødbeter og salat, pangasius med kokosmelk. Biff, stekte potetbåter og grønnsaker. Dietten er satt opp etter mat jeg liker, så alt er mat jeg er glad i.

Hva er favorittmaten generelt?

Hjemmelaget burger, hjemmelaget pizza, eksperimenterer mye på kjøkkenet med sunn og god mat.

Ser du på styrketrening og kosthold som en del av din livsstil i fremtiden også?

Styrketrening og kosthold kommer helt sikkert til å fortsette å være en viktig del av livet, har lært veldig mye dette året med tanke på hvordan man skal spise og trene. Fra å være 100% dedikert for å nå målet mitt, ikke skippet en eneste trening eller måltid, skal det nå bli en mer tilpasset livstil som passer til familielivet.

Hvilke fordeler ser du med denne livsstilen?

Mye overskudd i hverdagen og god selvfølelse.

Er det noen som har støttet deg i denne perioden som fortjener en ekstra takk?

Det må være samboeren min som har holdt ut med all trening og matlagingen min. I tillegg til Thomas Hjelde Thoresen som har coachet meg gjennom dette året.

LES OGSÅ: Norway Open Sportsfestival – 4000 kvm med trening, sport og moro

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter