Andreas Santorinios

Alder: 23
Bosted: Oslo
Arbeide: Butkksjef REMA 1000 Ensjø
Høyde: 1,73
Vekt – Off-season: 90
Vekt – Konkurranse: 77
Sponsor: Flex Power og Energy Armor Norge

Meritter :

 • 5 Pl.Junior Bodybuilding NM 2011
 • 4 Pl. Classic Bodybuilding Loadedcup 2013
 • 2 Pl. Junior Bodybuilding Loadedcup 2013
 • 3 Pl. Fredrikstad Open Classic Bodybuilding åpen klasse

Fortell litt om deg selv:

Ung man på 23år flyttet til Oslo i juni for 2 år siden og trives godt!. Jeg er halvt gresk og kommer fra Bergen, Jobber per dagsdato på REMA 1000 Ensjø som NK (Butikksjef) trives veldig godt med jobben min. Liker de utfordringene det gir meg hverdag, er utdanet kokk og ferdig utdannet kjøpmann i REMA 1000. Skriver trenings blogg andreassanto.wordpress.com er en av de få mannfolkene i Norge som skriver blogg.Jeg trener på 24Fitness på Karl Johan. bor ilag med min samboer Kine Krøs og har en liten hund som heter Orlando

Hva er din målsetning?

Å bli mitt personlig beste, og gjøre alt jeg kan i min makt og bli det beste jeg kan være og knuse målene mine hele tiden og bryte barrierer

Når begynte du å trene?

Jeg begynte og trene med vekter da jeg var 17 men begynte ikke å trene mot noe konkuransse før jeg var 18 år. Målet var egentlig og stille i AF den gangen men endret seg fort til bygging, jeg veide 60 kilo på den tiden.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Det må bli ryggen min! Veldig dominant i forhold til resten. Også mage musklene er jeg veldig fornøyd med Holder igrunn markerte mageruter hele året. Noe jeg er veldig fornøyd med og nå i det siste har bena komt seg så det er en glede.

iweb-tv-2014-m123age

Hva synes du er din beste prestasjon?

Og fullføre mitt første stevne og diett. Noe mange sa at jeg aldri kom til og greie og gjennomføre dietten. Stilte opp i NM med en fettprosent på 3,5 og 78.5 kilo. Ikke minst ha en jobb som er mere en 37,5 timer i uken næmere 50-60 og komme i en god form og plassere bra blant mye eldre byggere.

Har du noen tips til en nybegynner?

Følg drømmene dine og aldri la noen si til deg at du aldri kan, eller greier og gjøre noe og være sta er ikke alltid en dårlig egenskap:) det er kun du som kan skape ditt eget renome

Hva er dine mål og ambisjoner?

Mine mål og ambisjoner innen for kroppsbygging er å stille i VM om 10 års tid å vinne!

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

05.00 stå opp, gå på jobb. Jobbe til 3,4,5,6? gå på trening på 24Fitness. Hjem slappe av, lage mat til morgen dagen.

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Nei jeg får hjelp av Tommi Thorvildsen, han sitter opp dietten min, og følger meg opp i hva jeg spiser og kutter ned på maten når det trengs. Er lettere å ha en coach som følger deg opp å passer på og jeg stoler kjempe masse på Tommi. Jeg vet at han er hard, men det er for mitt eget beste.

iweb-tv-2014-mage_1

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

En hel rekke jeg pleier og variere en del på merker min sponsor Flex Power lar meg prøve mye forskjellig og det er veldig gøy slik jeg kan anbefale produktene videre gjennom bloggen min. Men det er jo noen ting som går igjen.

 • Protein
 • Pre workout
 • Zma
 • Xtend
 • Beta alanine
 • DHEA
 • Gabba
 • Carbs-

Beskriv deg selv med fem ord

Sta,Glad,Bestemt,positiv og stå på vilje

Til slutt vil jeg Takke Flex Power AS som har valgt og sponse meg med kosttilskudd og Klær og Roger Holsether (Energy Armor Norge) som sponser meg med Energy Armor bånd.Min fantastiske Mor og Far som støtter meg i alt jeg gjør og alt jeg står fo .Og ikke minst Tommi Thorvildsen (24Fitness) for super oppfølging og coaching og ikke minst som venn og støtte som jeg kan snakke med alt om.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter