Ann Kristin Huebner – Utejenta som tok en tur på gymmen!

Ann Kristin debuterer i Athletic Fitness på Sandefjord Open 2017, vi har tatt en prat med henne.

Alder: 37 år
Høyde: 168cm
Vekt. On-season: Et sted mellom 54-56kg regner jeg med vi lander Off-season:62-65kg
Bosted: Gjøvdal i Åmli Kommune /Elverum
Jobb: Driftsleder i NCC Norge AS (veivedlikehold)
Coach: Line Celius
Klubb: Kaliber Gym FKK
Sponsor: Ingen

Når bestemte du deg for å satse på Athletic Fitness – og hvorfor akkurat Athletic Fitness?

Jeg fant ut jeg måtte sette meg et nytt mål ,for å ha noe å strekke meg etter. Høsten 2016 var målet satt og jeg tok sikte på AF i Sandefjord open 2017. AF på grunn av styrke elementene ,da posering er noe jeg aldri har drevet med for å si det sånn. Jeg tror det er viktig å dra seg ut av komfortsonen og gi seg selv utfordringer for å oppnå fremgang både på fysikk og psyke. Man lærer så lenge man lever og himmel hvor godt man har av å presse seg litt.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har vel i utgangspunktet trent og vært aktiv bestandig. Men da jeg ble 30år ,opplevde jeg som sikkert mange andre også gjør..kiloene kom snikende, lumske og la seg ca over alt.. Jeg tok da tak og startet på et livsstilsendrings-kurs. Dette ble en god start, før jeg første gang tok kontakt med StrongBody og Line Celius i 2015 og fikk en plan for å gå ned i fettprosent og bygge muskler. I fjor vinter ble jeg hasteoperert og etter en uke på sykehus kom jeg hjem 6kg lettere og sørget…Dette tapet var stort sett musklene jeg hadde jobbet hardt for å få. Man får da et valg om å legge seg ned å grine eller bare hive seg opp i salen igjen å gønne på ..Jeg valgte det siste!! Jeg kastet treningsdagboken fra før operasjonen og startet med friskt mot.

Hvor mye har du gått ned?

Fra diettstart i høst og til nå har det blitt ca5-6kg

Hvordan spiste du før?

Vanlig sunn mat og mengden er etter hva jeg føler for: Starter med frokost som består av knekkebrød eller brød med ost ,skinke og grønt. Lunsjen består av Salater ,kjøtt ,brød, ost. Middagen er etter jobb og da er det tid for kjøtt/fisk ,pasta ,potet og grønnsaker ..å saus;-) Etter trening spiser jeg stort sett et måltid som er ganske likt lunsjen eventuelt havregryn og proteinpulver. Kveldsmaten er som regel brød/knekkebrød med ost, skinke,egg og grønt. Jeg liker best å spise mat og ikke drikke måltidene mine. Ellers liker jeg å kose meg med god mat og desserter når det passer. (å det ryker nok en sjokolade fondant eller brownie med is på kvelden etter konkurranse)

Hvordan spiser du nå ?

Det som er flott med dietten min er at det stort sett er samme maten som jeg spiser til vanlig, bare mindre og helt kontrollert. Måltidene er fordelt utover 4-5 måltider. Det å preppe måltider og planlegge er bare en vane og null stress når man kommer inn i det. Det handler om vilje til å nå målet man har satt seg, uansett om man skal stille eller man skal gå ned noen antall kg.

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Line Celius THE FIRST LADY! Hun har vært gull verdt hele veien, både igjennom StrongBody og Kaliber Gym FKK. Det å komme inn døra på Kaliber Gym som sørlending første gang var ca skummelt i to minutt.. Da satt man alt i sofaen og pratet med de andre. Ikke alle steder det er sånn.

Bruker du kosttilskudd?

Omega 3 og kreatin nå under oppkjøringen. Sånn til vanlig hender det jeg supplerer med protein pulver med sjokolade.

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Sandefjord Open 2017 og vi går for gull gjør vi ikke?? 😉 Så får vi se hvordan det går og om det gir mersmak til å prøve igjen senere. Sånn frem til nå har det gått veldig greit med tanke på diett og trening. Klart det går litt tregere med en kropp på 37 år i forhold til de flotte jentene på 20 år ,men det er en del av utfordringen og jeg har ikke tenkt å kaste inn håndkleet nå.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Jeg liker å reise, padle kajakk og stå på telemarkski. Jeg er oppvokst med å være ute uansett vær. Så når vinden uler og snøen laver ned, da får gym være gym og Huebner stikker på fjellet med pudder skia.

Alder er bare et tall og det er bare du setter dine egne begrensninger!

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter