Avdukingen av det nye Iform.no: Utforsk vår visjon og funksjoner

Avdukingen av det nye Iform: Utforsk vår visjon og flere funksjoner

På nye Iform får du mer enn bare en Fitness- og bodybuilding-plattform; vi har i snart 20 år vært plassen du får informasjon om trening, fitness, kroppsbygging og kosthold. På nye iform lover vi å levere deg mer inspirasjon og nyheter fra Fitness og Kroppsbygging i Norge.

Les videre for å utforske iform.no med oppdaterte funksjoner og vårt engasjement for Fitness og kroppsbygging i Norge.

Vår visjon og misjon: Forming av fremtiden for fitness-informasjon

Det er alltid gøy når det skjer nye ting. Endelig er vi i gang med vår egen blogg Fra begynnelsen har målet vårt vært klart: Å være en destinasjon for fitnessentusiaster som søker omfattende dekning av alt relatert til Fitness og kroppsbygging, kosthold, kosttilskudd og trening. Vi jobber målrettet med å styrke vår posisjon som den ledende informasjonsressursen. Hva er vel mer riktig enn å ha en blogg og fortelle deg som leser hva vi bryr oss om, hva som skjer og hvilke aktiviteter vi har.

Hva gjør vi?

Fornyelse av innhold på nye Iform: Å heve brukeropplevelsen

I vår streben etter godt innhold har vi fornyet flere funksjoner på nye Iform.no for å forbedre din totale opplevelse hos oss. Oppdateringene inkluderer en mer effektiv nettstedsnavigasjon, modernisert layout og en oppdatert meny for bedre oversikt. Dette arbeidet er på langt nær ferdig, så du kommer til å se løpende forbedringer i tiden som kommer. Målet vårt er å gjøre reisen din med oss sømløs og givende. Vi skal også lansere nye funksjoner vi gleder oss til å dele mer om senere. Vi må jo pirre våre leseres nysgjerrigheten litt.

Dekning av fitnessbransjen: Prioritering av dine interesser

Vi prioriterer temaer som betyr mest for deg – Fitness, bodybuilding, styrketrening og personlige erfaringer fra idrettsutøvere og vanlige mennesker. Fokuset vårt er å spre motivasjon, dele kunnskap, gi deg inspirasjon og være raus med kunnskapsdeling for å hjelpe deg å nå dine mål. Vi har så mange flotte profiler rundt om i Norges land, som sitter på kunnskap og erfaringer vi veldig gjerne vil skal dele med deg som leser. Har du lyst til å bidra? Kontakt oss her, så snakkes vi 😊.

Kobling med lesere: Deling av Iform.no-reisen

Vi forstår viktigheten av å etablere en personlig forbindelse med leserne våre. Vi skal by mer på oss selv, gjennom månedlige blogginnlegg vil vi dele innsikt bak kulissene, erfaringer fra messer og konkurranser, reisebrev og betraktninger om fitnessindustriens utvikling.

Regionalt fokus: Samarbeid for unike perspektiver

Sammen med regionale bidragsytere deler vi unike perspektiver på konkurranser, arrangementer og nyheter. Vi sikter mot å dekke 100% av alle fitness- og bodybuilding-arrangementer i Norge, slik at du holder deg oppdatert på siste utvikling i ditt område.

Vi digger å ha deg som leser og oppfordrer deg til å følge med mens vi fortsetter å utvikle oss og, målet vårt er å levere våre lesere det beste innen fitnessinnhold, personlige historier, innhold og artikler. Sammen med vårt store arkivmateriale tar vi sikte på å levere både ny tidsaktuell og tidligere publisert tidløst materiale med informasjon en sunnere og mer informert livsstil.

Takk for at du besøker og er en del av Iform.no-familien.

Mvh

Team iform.no

Stikkord:             

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter