Benedicte Johnsen

Planen er jo å vinne NM og delta på Nordisk i Island sier Benedicte til iform.no. Hun er søsteren til den ikke så ukjente fitnessproffen Pia Marlen.

Benedicte-Johnsen1

Du ser henne på scenen i Oslo denne helgen, da er det NM i kroppsbygging og Fitness

Navn: Benedicte Johnsen
Alder: 25 (2.oktober)
Høyde: 166 cm
Vekt: 56 kg (offseason) – 50kg (onseason)
Utdanning: butikksjef
Sivilstatus: Singel
Sponsor: Ingen
Klubb: Kaliber FKK

Hvordan fant du ut at du ville konkurrere – og hvorfor gikk du for Bikini Fitness?

Med en søster som har mast i alle de år (Pia Marlen Johnsen), så ble vel det et naturlig valg? Hehe, nei. Det tok litt tid faktisk, før tanken grodde med meg. Fra å egentlig ikke bry meg noe særlig om hva jeg puttet i munnen, til å starte å tenke på det. Så, jo det viser seg faktisk at kosthold har noe å si for formen 😉 og treningen ble selvfølgelig mye mer moro når man ser den forandrer seg. Jeg starta litt å leke med tanken om å stå på scenen, og startet diett. Hvorfor det ble bikini fitness, er vel fordi jeg syns den klassen appelerer mest til meg og min kropp. Men, har kanskje et ønske om å endag stå side om side med store søsteren å krige om gull i body? Hvem vet! 🙂

Hvordan synes du det har vært å være på konkurransediett?

Det har vært mye opp og nedturer naturligvis. Det kan være tungt innimellom å bare putte noe i munnen der og da, bare fordi man har lyst. Men, hva mot det jeg hadde forventet;- overraskende greit. Jeg har lært meg å like veldig mye, fra å være kresen å nekte og smake på nye ting. Til å være litt mer open minded. Men, ingen dans på røde roser. Fisken, den må ned 😉

Benedicte-Johnsen2

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg med tanke på jobb/skole/diett og har den gradvise reduksjonen i energi(kcal) påvirket deg?

En vanlig dag for meg starter tidlig. Jeg er opp 04.30, lager maten min. Av og til prøver jeg å få skviset inn en times cardio før dette også. Etter jobb er det ny runde med trening og enda mer cardio. Den gradivise kuttingen i mat, har ikke påvirket meg noe særlig. Jeg samlet gjerne to måltider og fordelte jevnt utover, slik at man slapp de værste blodsukkerfallene. Men selvfølgelig var tålmodigheten noe tynn slitt på slutten.

Så, ja. Jeg syns litt synd i de nærmeste rundt meg som har fått en del bjeffing og sutring fra meg. Enkelte dager er tyngere enn andre. Heldigvis så har de fleste holdt ut og vist forståelse for det jeg driver med og med mine bjeff 🙂

LES OGSÅ: Norway Open 2014 – Intervjuer, resultater og HD video fra konkurransen

Hva med poseringstrening da?

Det, er faktisk noe av det jeg syns har vært vanskeligst. Vi har jo hatt poseringstrening på Kaliber. Samt at jeg har øvd mye hjemme, etter youtube videoer, you name it. Det er så mange forskjellige meninger om hva som ser pent ut, hvor mye man skal overdrive å vise seg frem. Så det er ikke bare bare å finne den gyldene middelvei. Men har stor tro på at til NM vil det gå mye bedre, enn Norway Open. Man kan heller ikke være den grå musa som egentlig vil bare gjemme seg unna! Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å bringe mitt aller beste på NM!

Benedicte-Johnsen4

Hva er planene videre etter denne høsten?

Planen er jo å vinne NM og delta på Nordisk i Island.. Er lov å drømme værtfall? 😉 etter denne høsten, skal jeg utnytte de kalde vinter månedene til å bygge på meg enda litt muskler, fin pusse på svakhetene mine, spise masse soft is. Jeg kommer nok til kanskje å spisse formen ekstra og kjøre på med konkurranser til våren igjen. Jeg har nok funnet min lidenskaplige hobby! Så får vi se hvor lenge jeg forblir i bikini klassen før jeg satser et steg opp!

Bruker du noen kosttilskudd? Eventuelt hvilke bruker.

Ja, jeg bruker proteinpulver, bcaa, kreatin, multi vitaminer og mineraler, C vitamin, så sverger jeg til pre workout før treningsøktene mine.

Noen du vil takke/nevne helt til slutt?

Wow, denne blir lang… Hehe, neida. Først av alt vil jeg takke Arve Kristoffersen for all hans hjelp, tid og kunnskaper. Jeg vil også takke min kjære søster Pia Marlen Johnsen for at du er enestående i å støtte meg, pushe meg og dra frem mine sterkeste sider. Kalibergym for å være det beste gymmet i by’n med det beste samholdet!

Samt alle mine nærmeste, som heier på meg, holder ut med meg og alltid er der, uansett! (Frkjohnsen89 på instagram for dere som ønsker å følge meg vidre på denne vanvittig gale, karusellen av en fitnessverden 😉 )

Benedicte-Johnsen5

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter