Bikinifitness-utøver Vivi Lagesen

Vi har tatt en prat med Vivi som skal konkurrere i bikinifitness nå til våren.

Alder: 21
Høyde: 162
Vekt. On-season: 56-57kg foreløpig
Off-season: 60kg
Bosted: Sortland, Vesterålen
Jobb: Butikkmedarbeider
Coach: Line Celius
Klubb: Kaliber Gym FKK
Sponsor: Ingen foreløpig
Instagram: @vivi.lagesen

Når bestemte du deg for å satse på bikinifitness – og hvorfor akkurat bikinifitness?

Bikinifitness er noe som alltid har fascinert meg, jeg fulgte mye med på andre atleter på sosiale medier blant annet, også kom jeg over ett team som jeg trodde hadde god oppfølgning – meldte meg på og begynte å jobbe mot målet. Grunnen til at det ble bikinifitness er fordi det passer best for min fysikk.

Du stilte for et år siden, hvordan gikk det?

Jeg stilte for ett annet team i fjor. Dietten var ikke tilpasset meg godt nok, det var dårlige poseringstreninger, og jeg fikk ikke ordentlig oppfølgning, hverken underveis eller etterpå. Alt i alt ser jeg på det som en erfaring, men en veldig dyrkjøpt erfaring jeg gjerne skulle vært foruten. Det er viktig å søke litt rundt og finne et team som er seriøse, så man ikke går i fella, kunne jeg valgt på nytt ville jeg valgt å stille for Kaliber FKK fra starten av. Det er stor forskjell på en solid klubb med gamle tradisjoner tuftet på dugnadsarbeid, der coachene stiller opp fordi de har hjerte for sporten, enn team som eksisterer for å tjene kjappe penger på uerfarne debutanter som ikke vet bedre.

Få dager før Sandefjord Open 2016 vs. 8 uker før Sandefjord Open 2017

Hva gjør at du ønsker å stille igjen?

Mersmak! Jeg vil knuse formen jeg hadde i fjor å vise ovenfor meg selv at dette er noe jeg klarer. Jeg trives på diett, og har funnet en coach jeg samarbeider tett med.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent aktivt på treningsstudio i ca 2-3 år, men det var ikke før jeg gikk av scenen i 2016 at jeg satte meg målet om å bygge mer muskler til en ny oppkjøring, det var da jeg kontaktet Line Celius i StrongBody og fikk en ordentlig plan.

Hvor mye har du gått ned?

Jeg har ikke gått ned så mye i vekt! Ca rundt 4kg, men jeg har økt en del i muskelmasse så vekten er litt misvisende, jeg ser heller på målebåndet og formbildene.

Hvordan spiste du før?

Jeg har alltid hatt et variert kosthold, men som har blitt sunnere med årene. Jeg spiste mye sunn mat i ukedagene og godteri i helgene.

Hvordan spiser du nå?

Det går mye i de samme matvarene som cottage-cheese, kylling, havregryn, egg, grønnsaker mm., men er man kreativ nok så er det mye å lage

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Jeg har verdens beste coach Line Celius, kunne virkelig ikke gjort dette uten den dama!

Bruker du kosttilskudd?

  • Proteinpulver
  • Bcaa

Oslo Grand Prix i fjor vs. 10 uker før Oslo GP i år..

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Sandefjord Open og Oslo Grand Prix blir det i denne omgangen. Jeg har jobbet hardt for dette, så jeg har forventninger, men alle har jo lyst til å komme langt, så tiden vil vise!

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Hobbyer blir det ikke så mye tid til under oppkjøring, jeg er i 80% jobb og har fire eksamener til våren som gjør at hobbyene må legges litt til side inntil videre.

Noe du vil føye til selv?

Jeg vil takke coach Line, kjæreste, familie og venner som har støttet meg hele veien, uten dem hadde dette vært umulig.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter