Bikinifitnessutøver Trude Emilie Eriksen debuterer i Wellness på Sandefjord Open

Trude debuterte med en andre plass i bikinifitness i fjor. Nå til helgen står hun på scenen igjen, da i Wellness klassen.

Alder: 26år
Høyde: 150cm
Vekt. On-season: 46-48
Off-season:50-53
Bosted: Trondheim
Jobb: Personlig trener og instruktør
Instagram/blogg: @trudeemilieeriksen
Klubb: Kaliber Gym FKK
Coach: Line Celius
Sponsor: @rush_pwo

Du stilte første gang i fjor, hva var bakgrunnen for det?

Kaliber gym hadde uttak november 2017 og jeg bestemte meg i siste liten for å dra dit å høre hva de mente. Det hele var ganske spontant fra min side. Tilbakemeldingene fra uttaket var gode. Jeg ble tatt ut til å konkurrere våren 2018.

Grunnen til at jeg ville bli med på dette fitness-sirkuset var for å komme ut av komfortsonen, gjøre noe jeg aldri har gjort før og lære en hel del nytt. Jeg har uten tvil lært mye om meg selv både fysisk og psykisk.

Da jeg debuterte i Bikinifitness under Sandefjord Open våren 2018 fikk jeg en 2.plass. Jeg var utrolig fornøyd med det da jeg ikke hadde noen forventninger! To helger etter var det duket for Oslo Grand Prix og der fikk jeg en 3.plass.

Hva gjør at du ønsker å stille igjen?

Jeg ønsker å stille igjen fordi jeg syns det er så utrolig gøy! Selvfølgelig er det utfordrende til tider, men det er da jeg lærer mest også.

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Neste konkurranse er Sandefjord Open 24.mars og Oslo grand Prix 13.april. Denne gangen skal jeg prøve Wellness klassen. Jeg vet ikke om jeg tørr å ha noen forventninger! Det hadde vært så gøy å kunne konkurrert i utlandet. Uansett hvordan det går skal jeg storkose meg på den scenen.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent hele livet. Da jeg var lita gikk jeg på RS(rytmisk sportsgymnastikk), begynte senere på dansing (hip hop og disco jass) og på troppsturn. Da jeg begynte på videregående fant jeg styrketrening! Det ble fort min nye lidenskap. Utdannet meg som personlig trener etter VGS og elsker fortsatt å trene styrke. Har i dag drømmejobben som gruppeinstruktør og personlig trener på 3T treningssenter i Trondheim.

Hvor mye har du gått ned?

Jeg veide 53kg og i dag veier jeg 48kg.

Hvordan spiste du før vs. Under konkurranseoppkjøring?

Før tenkte jeg ikke så nøye over sammensetningen av maten jeg spiste. Jeg har alltid vært opptatt av sunn mat, men jeg hadde ikke særlig mye kunnskap.

En vanlig dag før:

Frokost: Havregrøt med smør og sukker.

Lunsj: Grov baguette med ost og skinke + smør og majones

Middag: Laks med poteter, salat og smeltet smør

Kvelds: Rundstykker med diverse pålegg og ofte et glass oboy.

En vanlig dag nå under oppkjøringa:

Frokost: Havregrøt med cottage cheese toppet med varme bringebær og mandler + sukrin og kanel

Lunsj:  salat med guacamole

Middag:  Kyllingwok med grønnsaker

Kvelds: Havregrøt.

Jeg syns det varier litt fra dag til dag hvordan jeg syns det er å være på konkurransediett . Noen dager er det null problem mens andre dager så er det råtøft!

Bruker du kosttilskudd?

Det eneste kosttilskuddet jeg bruker akkurat nå er kreatin. Bruker også å ta en ts tran.

Hvem følger deg opp mot konkurransen(e)?

Jeg har heldigvis et godt støtteapparat rundt meg og flinkeste Line Celius fra Strongbody følger meg opp.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Utenom trening har jeg ingen spesielle hobbyer. Jeg elsker å reise da, vi kan si at det er min hobby? Hehe

Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter