Bli sterk ved tankens kraft.

Ved å visualisere og drømme om hvordan du ønsker å se ut, vil du og din kropp «automatisk» bli nettopp etter ønsket.

Visualieringsteknikker brukes for å helbrede sykdom, oppnå mål, drømmer og suksess. Du kan faktisk drømme deg sterkere!!

Hvordan fungerer det?

Det går ut på at du får det du tenker på. Dine tanker bestemmer din erfaring. Og siden en erfaring er en manifestering av dine tanker, følelser og handlinger, har hver og en av oss direkte kontroll over hva som skal skje. Fremstående fagpersoner fra vår tid presenterer denne læren og viser hvordan de anvender den med suksess. De mener at når du tilegner deg visse teknikker, vil du erfare at du kan få, være eller gjøre alt det du ønsker. Dette kan benyttes på alle livets områder, som for eksempel kjærlighet, økonomi, helse og karriere. Praksisen har vært anvendt i århundrer, av noen av verdens største personligheter som Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein, foruten andre oppfinnere, teologer, vitenskapsmenn og tenkere.

Hvordan?

Bruk all tiden du kan på å drømme deg bort. Hvis du sitter på trikken, står i kø eller går deg en tur kan du tenke på hvordan du ønsker å se ut. Smil og knytt så mye positiv energi til tankene som mulig. Se for deg hvor flink du er til å holde dietten og hvor aktiv du er. Før du legger deg er også et bra tidspunkt å drømme seg bort på. Hvis det er noe du ikke har vært så flink til i det siste, for eksempel at du har spist noe feil, så kan du se for deg hvor flink du er til å bare smile og si «Nei takk!». Har du lett for å bli fristet av søtsaker? Lukk øynene og se for deg at du går forbi kaker, godteri og bakeverk uten å ha lyst på noe av det.

En annen god ide, er å lage lister. Skriv opp en liste for hva du skal spise hver dag, eller hva du skal trene hver dag. Alt etter hvilket ønske du har. Skriv for eksempel;

 • Jeg drikker bare vann i morra
 • Jeg har ikke lyst på brus i morra
 • Jeg skal løfte to kilo tyngre i morra
 • Jeg skal kjøre 90 minutter kardio i morra
 • Kaker frister meg ikke lengre
 • Jeg har utrolig mye energi i morra

På denne måten forbereder du kropp og sinn, og du vil automatisk gå inn i modusen som er nødvendig for å oppnå dine mål. Det handler om å rette så mye positiv energi på de tingene du ønsker å fullføre. Har du lyst på mer muskler, så er det viktig å tiltrekke seg alt som har med større muskler å gjøre. Kjøp magasiner og blader som gir inspirasjon. Søk deg frem på nettet og oppsøk personer som har nådd det du ønsker. Be om råd og se for deg at du også er der de er om ikke lenge. Tenk aldri at du ikke kan klare det. Så lenge det eksisterer i fantasien, så er det også mulig.

Hypnose fungerer på samme vis. Det handler kun om å få hjernens tankevirksomhet på nytt spor. En som tror han ikke klarer å slutte å røyke, klarer det ikke, nettopp fordi han har feil innstilling. En som sier hun ikke kan slutte å spise sjokolade, vil ikke klare det fordi hun har feil innstilling og så videre og så videre….

En enslig mann som ønsker en partner uten å lykkes burde for eksempel tenke over hva han gentlig gjør om dagen. Sover man midt i sengen, så det ikke hadde vært plass til noen andre der, så er dette faktisk en motvirkende årsak til at man ikke får seg en partner. Kroppen og sinnet er nemlig ikke innstilt på en annen person i livet. Da vil du ikke oppnå dine ønsker. Derfor vil du ikke bli slank eller trene hardere, hvis du ikke skaper rom for det. Du må innstille deg selv i alt du foretar deg og alt du tenker.

Det er mange bøker du kan lese som handler om nettopp disse tingene. Det finnes ikke en eneste bygger som ikke har drømt om hvordan de vil se ut før de faktisk oppnådde sine resultater. De har drømt og drømt og satt i gang arbeidet for å nå det de har sett for seg. Tror man på det man tenker, så vil det skje. Her er en liste over bøker sm handler om tankens kraft. Selv om ikke alle har så mye med trening å gjøre, så forteller de deg hvordan du skal nå dine høyeste mål og ønsker.

 • The Secret av Rhonda Byrne
 • Selvhypnose av Paul McKenna
 • Det er nå du lever av Echart Tolle
 • Munken som solgte sin Ferrari av Robin S. Sharma
 • Tenk deg slank av Sigurd Stubsjøen
 • Endelig slank av Allen Carr
 • Suksessens sju åndslover av Deepak Chopra
 • Body for Life av Bill Phillips

Det er bare å sette i gang tankevirksomheten. Du kommer forresten til å elske disse bøkene. De hjelper deg med å klare å ta kontroll over livet ditt. Lykke til.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter