iForm.no – Bodybilding & Fitness Podcast – Ep. 32 – Jørgen Corneliussen

I denne episoden blir vi nærmere kjent med en av landets absolutt beste byggere – Jørgen Corneliussen. Han har de siste tjue årene konkurrert fremgangsrikt i bodybuilding og vunnet det meste som går å vinne.

Vi får høre om hvordan det hele begynte med at Jørgen i 1995 var å så på NM i Bodybuilding og hvordan han da bestemte seg for, og satte seg mål om å selv konkurrere.

Videre forteller han om med og motganger, det å presse seg igjennom tøffe diettperioder, sulten etter å alltid bli bedre og om han har planer om å konkurrere igjen. I tillegg får vi høre mer om Jørgen sitt coaching tilbud og hvem han mener er det største talentet han noen gang har sett. Dette i tillegg til masse annet som dukker opp under en meget underholdende time med Jørgen.


Her finner du Jørgen på instagram: @jorgencorneliussen
Og her finner du Jørgen sin webside der han tilbyr coaching.

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email