iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 21 – Charlotte Sollien Moe

Når vårens konkurranser ble avlyst var Charlotte en blant mange som ble nødt til å avbryte en flere måneders lang konkurranse oppkjøring.

Nå et halvt år senere er Charlotte igjen klar for å gjøre sin debut på scenen og i bodyfitness ved NM som går av stabelen i november. I denne ukens podcast forteller Charlotte om hvordan fitnessreisen startet og hvorfor hun kom til å begynne å trene med vekter, noe som etter hvert ledde til en pt-utdanning og en jobb som personlig trener.
Hun forteller om hvordan drømmen om å konkurrere startet, men som ble brått avbrutt kun tre uker før da alle konkurranser ble avlyst. Videre får vi høre om bicepspumping, hvordan en diett som første gangen gikk relativt lett ble langt mye tøffere andre gangen ut, knebøy og markløft hjemme i stuen, forventninger til debuten i tillegg til masse annet.

En artig episode der vi blir nærmere kjent med Charlotte!

Charlotte på instagram: @moecharlotte

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email