iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 24 – Knut Øines

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson november 15, 2020 07:00 Updated

iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 24 – Knut Øines

I denne episoden har Andreas med seg Knut Øines som for en uke siden stakk av med seieren i VM og nå kan titulere seg verdensmester.


Knut som er et kjent navn og fjes i bodybuilding & fitness miljøet i Norge har siden 2005 fremgangsrikt konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Han er både Norges og Nordisk mester fra før av, men i nettopp VM der han hadde en tredjeplass som beste plassering, så har det alltid vært en liten drøm å få vinne og bli verdensmester.


Til Andreas forteller han om opplevelsene rundt VM, med alt fra forberedelser med en superkort diett på kun 6 uker frem til hvordan det føltes å bli ropt ut som vinner etter at han var usikker på om han ens hadde greid å komme til finale. Han snakker videre om det å sette seg mål, fremganger i tidligere idretter, kosthold og bodybuilding i tillegg til masse annet som dukker opp underveis.


Knut på instagram: @knutoines

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson november 15, 2020 07:00 Updated

Kommentarer