Bygg muskler med protein FØR trening!

Forskerne fra University i Texas og fra French National Research Institute for Nutrition i Paris, har i to separate studier funnet at det å spise protein innen en time før trening, ikke vil hjelpe deg å fremme fettforbrenning under treningen, men vil øke muskelprotein syntesen betydelig etter trening.

Veldig lenge har vi trodd at det å spise protein rett etter trening var det beste, men forskningsteamet ved universitetet i Texas bestemte seg for å forandre på dette, og her kan du se hva de fant ut.

De testet seks subjekter, på en kryssende måte (det vil si at de testet alle begge veier) med enten et måltid av protein og karbohydrater før trening eller like etter. De fant ut at opptaket av aminosyrer i de trente musklene var 2.5 ganger større når måltidet ble inntatt før treningen sammenlignet med etter. Dette økte aminosyreopptaket førte til signifikant økning i ren muskelprotein syntese.

Så tok forskerne i Frankrike det et skritt videre. De testet to former for rent protein (myse og ubehandlet melkeprotein) mot et rent karbohydratmåltid før trening. Dette ble gjort på rotter.

De fant at alle rottene gikk opp i vekt. Men her er det interessante … de rottene som fikk karbohydrater og ubehandlet melkeprotein bare la på seg fett, mens de med myseprotein kun la på seg muskler. Og på toppen av det, så forbrente myserottene signifikant mer fett enn de andre.

Så mitt råd til deg er … drikk en ren myseprotein shake før trening, og du vil hente deg inn og bygge muskler raskere!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter