WEB-TV: Charlotte Johansson

iform.no sitt filmteam ble med Charlotte på trening rett før hun konkurrerte på Muscle Beach International Classic.

Alder: 27
Høyde: 162
Vekt. On/Off: 62/58 Bosted:Kongsberg
Yrke: jobber på Kongsberg medisinske treningssenter og hjemmesykepleien.
Klubb: Geirs fkk
Sponsor: funksjonell mat

Fortell oss litt om deg selv – hvem er Charlotte Johansson?

Blid og fornøyd og sta! Bor i Kongsberg sammen med Ole Martin Hansen, og datteren min Julie på 6 år.

Hvor trener du?

Trener på Progym i Hokksund, som uten tvil er best på styrke, masse bra utstyr, bra miljø og rent og fint.Ingen økter blir så bra som der. Kongsberg medisinske treningssenter både jobber jeg og trener, og ser på dette som mitt 2.hjem. Et komplett senter med alt man kan trenge til styrke, kondisjon,uttøying, i tillegg fysioterapi, kiropraktor og massasje.

Charlotte-Johansson2014-1

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hva er dine forventninger?

Musclebeach International classic og southern California championship dersom jeg får klarsignal til det. Jeg har ingen forventninger, gjøre mitt aller beste så er jeg fornøyd med det.

Hvorfor denne sporten? Hva fikk deg til å begynne med styrketrening?

Og kunne sette seg mål, og utfordre seg selv både fysisk og psykisk er det som har driver meg, og det å kunne vise frem hva man jobber og spiser så hardt for dag etter dag. Jeg har alltid syns at muskler har vært veldig fint, men det begynte vel som med alle andre, kun å holde seg litt i form. Etterhvert ble jeg veldig fascinert av hvordan det er mulig å forsndre kroppen, og ønske om å bli større og sterkere kom gradvis. Det ble en hobby, og en viktig del av meg, og jeg likte følelsen av å omtrent krabbe ut av treninga, og omkomme på sofaen fordi jeg hadde gitt alt.

Charlotte-Johansson2014-4

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen?

Jeg styrer diett og trening selv i denne omgang, og synes det går veldig fint.

Hvilket treningsopplegg har fungert best for deg så langt?

Jeg har prøvd meg på mye forskjellig, men har funnet ut at det enke er det beste, så det går mye i tunge baseøvelser. Jeg trener hver muskel 2 ganger i uka, og varierer sett og reps og rekkefølge så kroppen min ikke blir vandt til noe mønster.

Bruker du kosttilskudd?

Jeg bruker litt proteinpulver,bcaa og glutamin ellers så spiser jeg såpass bra at jeg ikke føler jeg har behov for så mye tilskudd.

Charlotte-Johansson2014-2

Hvordan ser kostholdet ut offseason? Og under konkurranseoppkjøring?

Jeg spiser stort sett det samme hele året, så eneste jeg forandrer på er mengden, og kutter ut sjokolade og godterier i helgene. Det går i kylling, karbonadedeig, havregryn, poteter, fisk, grønnsaker,masse frukt, og masse krydder.

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Det må være snille kjæresten min Ole Martin det, som har full forståelse for det jeg driver med, og legger til rette for meg hele veien, og det er selvfølgelig en stor fordel at han deler samme interessen for trening. Vi er utrolig like, og skjønner hverandre på alle områder. Jeg har også noen flotte venninner, som alltid er der for meg uansett!

Charlotte-Johansson2014-5

Konkurransen ble holdt den 26.mai. Jeg ble glad for å komme videre til finalen, og endte til slutt på en 4.plass, sier en fornøyd Charlotte til iform.no. Hun avslutter med å si at det var en stor opplevelse å konkurrere i USA, og det ikke blir siste gangen. Nå gleder jeg meg til å legge på meg noen kilo, og trene bra fremover.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter