Christina Strøm vant sin første proff konkurranse

Ingen har for øyeblikket mer perfekt bikinikropp enn Christina Strøm Fjære fra Oslo

bikini-proff-christina-2014-5-14

bikini-proff-christina-2014-5-15

Tusen hjertelig takk for fantastisk mye støtte, gratulasjoner og fine ord skriver Christina på sin facebookside rett etter at hun debuterte som proff. 

bikini-proff-christina-2014-5-13

Her kan man se video fra konkurransen

Det er bare fem måneder siden jeg opererte skulderen etter langvarig «skade» og hele livet ble snudd litt på hodet. Jeg visste ikke om jeg ville fungere normalt i hverdagen igjen..

Jeg ble invitert til Mozolani for under ni uker siden og har hatt en kort(!!) og mer intens oppkjøring enn normalt, og jeg hadde virkelig INGEN forventninger til proffdebuten. Dette er bare helt vanvittig, jeg klarer ikke roe meg ned og sove TAKK igjen, måtte grine litt opptil flere ganger av rørende ord fra fine folk.

Jeg må også takke de som har hjulpet meg på veien med spons (det er ikke akkurat gratis det her): www.myrevolution.no, høykvalitets norskproduserte kosttilskudd, www.betterbodies.se, treningstøy og utstyr, Nicolina Green for hjelp med hår, Madeleine Johansen for hjelp med negler og www.sprekenhus.no for fantastiske produkter innen hudpleie, hårpleie og makeup. Tusen takk!!!!!!!!!!!!!!

Bildene er lånt i fra http://www.team-andro.com/

bikini-proff-christina-2014-5-11

bikini-proff-christina-2014-5-10

bikini-proff-christina-2014-5-12

I 2013 ble Christina Strøm Fjære kåret til Verdensmester i Bikini Fitness. Hun debuterte i bikini høsten 2012. Etter kun tre måneder ble hun verdensmester. Da deltok hun først på Norway Open, Nordisk og til slutt Junior-VM. Hun vant alt!

bikini-proff-christina-2014-5-3

bikini-proff-christina-2014-5-6

bikini-proff-christina-2014-5-5

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter