Claudia Lucas

iform.no fortsetter jakten på vårens debutanter.

LES OGS؅: Sandefjord open 2012

iform.no fortsetter jakten på vårens debutanter.

Etter at jeg så en reklameplakat for Stavanger Open ble jeg nysjerrig på fitness. Drømmen om å få en atletisk kropp og å vise den fram på scenen ble født sier Claudia Lucas til iform.no

Navn: Claudia Lucas
Født:.  Oktober 1978
Bosted: Sandnes
Høyde: 165 cm
Vekt: 56 kg
Klubb: Gympartner

Du debuterer nå i vår, hva fikk deg på tanken til å stille?

Etter en vanskelig situasjon i jobbsammenheng trengte jeg et mål å jobbe mot. Målet skulle være utfordrende, men det skulle være opp til meg om jeg kunne lykkes med å nå det.

Etter at jeg så en reklameplakat for Stavanger Open ble jeg nyskjerrig på fitness. Drømmen om å få en atletisk kropp og å vise den fram på scenen ble født.

Hvor lenge har du trent?

I sommer 2009 begynnte jeg å trene målrettet. Ellers var jeg aktiv før også der jeg drev med squash, sykling, løping og klatring.

Har du fått hjelp, i så fall fra hvem?

Jeg fikk mye hjelp og hadde ikke vært der jeg er i dag uten folk med riktig kunnskap. Fra 2009 til 2011 har Jone Nordahl hjulpet meg som PT. Kristina Nordahl har hjulpet meg med poseringer. Siden 2010 fikk jeg treningsprogram og kostholdveiledning fra Line Marion hos Gympartner. Og på treningssenteret, Balanz i Sandnes, støtter Jarle Vangsnes og Tor Herman Omland meg med gode råd og deres kunnskap rundt styrketrening.

Hva synes du har vært verst under forberedelsene?

Det værste under forberedelsen må være at jeg måtte ofre mye av det sosiale livet. Med full jobb og flere timers trening daglig  blir det lite tid og energi til å møte venner, gå på fest o.l.

Hva gruer du deg mest til på søndag?

Hvorfor skal man grue seg til konkurransen? Jeg gleder meg sinnsykt til å komme meg på scenen. Etter så lang tid med hard trening og diett får jeg endelig muligheten til å vise hva jeg har klart å oppnå med min viljestyrke.

Har du noe å si til andre som vurderer å stille i nær framtid

Ikke la noen fortelle deg hva du ikke klarer! Få hjelp av en person med kunnskap og erfaring fra starten av ? da kommer du dit du vil.

Hvordan har dietten din sett ut?

Frokost: havregryn+shake
M2-4: ris, kylling, grønnsaker
etter trening: riskaker+shake
M5: kylling, grønnsaker
Kveld: shake
Mot slutten av dietten ble kjøttet byttet ut med torsk og mengden mat ble redusert gradvis under dietten.


Til slutt vil jeg takke Tor Herman Omland, Jarle Vangsnes, Jone og Kristina Nordahl for all støtten på min vei mot konkurranse. Uten dere hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag. Jeg er også takknemlig for oppfølging og hjelp fra coachen min på Gympartner, Line Marion. Og min samboer Eivin og alle venner som har støttet meg hele veien.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter