Ditt unikt stressende liv?

Det er synd i meg? Jeg stresser sånn på jobb at treningen blir slitsom..

Det er synd i meg, etter en lang dag med stress må jeg da ha lov til å spise hva jeg vil.. DET ER SYND I MEG???

Vel, vi har alle hørt disse setningene noen ganger. Folk som unnskylder seg dag etter dag, og faktisk forsøker å få sympati for at de ikke finner tid til å trene, slanke seg, få mer muskler eller hva en målene deres er.

Newsflash til deg; DET ER IKKE SYND I DEG! Alle har det faktisk sånn. Trening er krevende, å spise rett er krevende, og i en dag full av jobb, sosialisering og alt annet, er det faktisk krevende å legge ned tid og innsats som bare går direkte på en selv.. Men noen klarer det, noen der ute er på gymmet de timene per dag, noen spiser den rette maten, og det er nettopp de vi ser på i misunnelse, blandet med sjalusi ovenfor deres utseende og påfølgende status i folkets øyne.

Så hva gjør disse individene så annerledes fra alle andre?

De har innsett noe vesentlig, helse, trening og kropp er en livsstil, ikke noe en forsøker å klemme inn i en allerede overfylt timeplan. Dersom du er en av dem som ser på treningen som et møte, altså noe du bare må gjennomføre vil du ALDRI lykkes. Du må ville noe, ha en ambisjon, og være villig til å vinkle tiden din inn mot nettopp realiseringen av disse målene.. Om treningen blir et tiltak, er du ikke motivert nok.

Hvordan kan man så oppnå målene sine? Gjennom å inkludere treningen i livet, ikke som en ekstraaktivitet, men som måten en lever på. Dette kan være små ting i startfasen, som blant annet å fokusere på matinntaket. Dersom du bevisstgjør deg selv på at en viss andel av maten skal være protein, karbo, og noe grønt til middag hver dag er det en start. Dersom du beslutter at treningen skal gjøres UANSETT hvor sliten trett og lei du er, så vil denne rutinen sette seg som en del av hverdagsrytmen din, og ikke føles anstrengende med tiden. Det vil faktisk føles mer merkelig om du IKKE trener en dag.

Små ting ellers kan også bidra; Å velge sykkelen til jobb, og ta trappene istedenfor heisen når du er noen steder.. Alle små ting kan raskt dra seg sammen til å bli noe ganske betydelig.

Om en fokuserer på litt fornuftig kosthold, og klarer å inkludere trimmen på en regelmessig basis vil resultater komme. Tar du derimot en trening, og trøstespiser en sjokolade etterpå siden du er sliten, og at det dermed er ?synd i deg?, vil du ikke komme langt.

Mange av dere lesere vil sikkert tenke; Han som skrev den her har sikkert ikke x-barn, eller sikkert ikke den jobben med de skiftene eller et eller annet. Jeg har kanskje ikke det, men jeg har vanvittig masse jeg egentlig heller ville brukt tiden min på en å svette og påføre meg selv smerte på et treningsstudio hver dag.. Alle har sitt å stri med, alle har sine laster, det handler bare om motivasjon og innsats hvem som klarer kombinere disse med trening og sunn livsstil.

Mitt råd er; Lag rutiner. Gjør små endringer over tid, og sett heller nye endringer når de små er på plass. Ta et skritt i gangen, og se, det er faktisk mulig for deg også å oppnå fysikken du ønsker.

Stresset, smerten, depresjonen, motivasjonsknekket? Vet dere hva det egentlig er?

Det kalles Livet, og er forholdsvis likt for de fleste. Men som alle andre ting, så går det også over en dag, så kom deg opp av sofaen, spytt ut den sjokoladebiten, og gjør det beste du kan ut av det, for en dag vil du kanskje sitte igjen alene med deg selv og spørre; Hva kunne jeg gjort annerledes??.

Jeg skal ikke bli en av dem.. Gjør det du vil, sett deg mål, og strekk deg etter dem.

Strekker du deg ikke mot himmelen, vil du i alle fall aldri nå stjernene.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter