Donald Trump lærer deg å TRENE!

Gjør det du skal – Effektivt –  Og bli ferdig!

Trump – han lykkes med sitt. Kan samme oppskrift fungere for DEG?

Donald John Trump (født 14. juni 1946 i New York City i New York) er en amerikansk forretningsmann, republikansk politiker og USAs nåværende president. Han ble i presidentvalget i USA i 2016 valgt til landets 45. president og tiltrådte 20. januar 2017.

Han er kjent for flere skyskrapere han har kjøpt eller fått oppført på Manhattan, hvor av flere har fått navn etter ham selv, som Trump TowerFifth Avenue, Trump World Tower like ved FN-bygningen, og Trump International Hotel and Tower ved Columbus Circle. I perioden 2004 til 2015 var han produsent og programleder for NBCs realityserie The Apprentice.

Hans politiske plattform er ifølge (det konservative) National Review, populisme som appellerer til betenkeligher hos arbeiderklassens velgere som føler seg skjøvet til side på grunn av tapte arbeidsplasser og endringer i Amerikas etniske og religiøse demografi.[3]

Trumps suksessformel


Donald Trumps suksess har ikke fremkommet av seg selv. Han forklarer at han tidlig fikk innlært suksessformelen av sin far, både muntlig og via observasjon. Den var som følger:

  1. Get in.
  2. Get it done.
  3. Get it done right.
  4. And get out.

Ja, jeg vet hva du tenker, men la oss holde oss til trening og oppnåelse av resultater på den kanten.

Get in

De fleste av oss klarer å dra ræva avgårde til gymmet. Med andre ord, vi klarer som regel å mobilisere nok med krefter til å i det hele tatt dukke opp på trening. Om det ikke er tilfelle kan du slutte å lese og stikke på trening NŅ! Det å i det hele tatt møte opp er en forutsetning for suksess. Dette gjelder jo like fullt jobb og skole som trening.

Get it done

Neste steg er å få treninga gjort. Selv om mange på kommersielle sentre bruker treningstiden til å skravle og andre uproduktive ting er jeg sikker på at du faktisk trener. Klarer du dette er du langt på vei. For mange er tross alt dette en barriere i seg selv, så cred til deg om du har en livsstil som inneholder regelmessig trening. Men?

Get it done right

Her starter problemene for svært mange. Det er tross alt ikke slik at bare det å trene medfører resultater, man er også nødt til å trene RIKTIG. Her inngår først og fremst teknikk, men også programmering i forhold til bakgrunn og målsetninger. Det er også slik at et dårlig treningsopplegg utført med 100% innsats vil gi bedre resultater enn et suverent treningsprogram du bare gjennomfører. Om Trump for eksempel bare satte opp et helt random tårn basert på dårlige produkter og brydde seg fint lite om kvalitet på gjennomføring av arbeid ville han ikke hatt den status og suksess han har i dag.

And get out

Man skulle nesten tro dette var det enkleste, men dessverre er det mange som også bommer her. Det ER mange som benytter gymmet nesten utelukkende til sosialisering, og selv om det selvsagt ikke er noe galt i det er man nødt til å være FOKUSERT om man virkelig skal oppnå resultater. Dette betyr jo selvsagt ikke at du ikke skal ha pauser mellom sett, osv. men at du ikke overdriver. Ikke minst betyr det også at du er ferdig når du er ferdig. Hvorfor la økten gli ut til å bli et maraton og la skravling og mindre effektiv trening gå utover påfølgende restitusjon og fremgang?

Gjør det du skal. Effektivt. Og bli ferdig!

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter