Dropp å trene mage! 

For å oppnå en strammere mage behøver du nemlig ikke å trene magen direkte.

Svært mange ønsker seg en strammere, flottere mage, og er det én ting de aller fleste på treningssentrene ser ut til å fokusere på om dagen så er det isolasjonsøvelser av magen. Men er det egentlig smart, og vil det gi deg de resultatene du egentlig ønsker? Vel, min mening er at du IKKE trenger å trene magen i det hele tatt!

Når jeg skriver at du bør droppe å trene magen så mener jeg altså direkte, isolerte øvelser som for eksempel situps og crunches.

Korrekt og effektiv trening av midje, core og mage oppnår du nemlig stort sett best når du trener tunge, gode baseøvelser som knebøy og mark. Særlig førstnevnte er noe som, om det løftes riktig og tungt nok, vil gi deg effekt så å si over natta. I tillegg vil det også være viktig å fokusere på å trene ryggen nok og riktig – for skal forsiden være stram, må også baksiden bygges opp.

I tillegg vil det å trene HIIT og intensive, gjerne litt kortere økter på mølla også være med på å at du lettere får fram rutene. Og kombinasjonen av tung styrke og korte[re] kardioøkter er hva som for de fleste vil gi best effekt for å oppnå strammere kropp og mage.

Til slutt er det også viktig å understreke at det som virkelig vil gi deg effekt er hva du hva du inntar og spiser hverdagen igjennom.

Og tilsammen er altså alt dette MYE viktigere enn om du kjører hundrevis av rep med bortkastet øvelser som situps og annen isolert magetrening.

Fått med deg vår populære video/podcast med Andreas?


Kjendistrener Cornelis Elander – Programleder og personlig trener. Opprinnelig fra Oslo, men bor og jobber i dag for det meste i New York og LA.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter