EGG bedre enn steroider!?

Steroider ble til å begynne med benyttet for å skape en positiv nitrogenbalanse hos personer med brannsår, ved feilernæring hos eldre. Disse gruppene ble ikke gitt steroider over lengre tid på grunn av faren for bivirkninger.

Jeg er sikker på at alle som bygger kropp er klar over dette. De ble bare brukt lenge nok til å frembringe nytt vev hos de brannskadde og til at de feilernærte la på seg.

Men hva med egg?
Undersøkelser viser at et kosthold bestående av mye egg besørger en betydelig helbredende effekt i tilfeller av brannskader. Pasienter med 30-60% forbrenning viste betydelige resultater ved inntak av mye egg. Modern Medicine Magazine har rapporter fra resultater gjort på et Israelsk sykehus, hvor det viste seg at også hundtransplantasjoner blir bedre akseptert av kroppen. Pasientene i undersøkelsen ble gitt opp til 35 egg, kokte og rå, daglig. Det store inntaket av egg høynet ikke kolesterolnivået.

Det jeg prøver å fortelle er at en positiv nitrogenbalanse kan oppnås uten skadelige og farlige bivirkninger, gjennom naturlige produkter.  Det kunne ha vært steroider de benyttet i disse forsøkene!

Hvorfor gjorde de ikke det?
Egg er det mest høyverdige proteinet, og samtidig det biligste! Melk følger som nummer to, men med mer karbohydrater og fett – og kjøtt på tredje. Personlig hadde jeg den beste fremgangen i mitt liv, da jeg spiste egg og kjøtt. Jeg føler at steroider representerer den «enkle løsningen», når du ikke vet hvordan du skal trene. Etter at syntetiske hormoner kom på mote har all eksperimentering og utvikling av øvelser stått stille, bortsett fra det Artur Jones og Dennis DuBreuil har gjort. Lever, nyre og prostataskader, er noen av bivirkningene ved steroider…

Ellers takk!

Lever og gjær er de to matvarene som best forsyner kroppen med nukleinsyre. Nukleinsyre (også kjent som DNA & RNA) er nødvendige komponenter i enhver levende celle. Hvis disse ikke er tilstede er det ikke mulig for cellen og reprodusere seg selv, med det resultatet at cellen dør. Forsøk har vist at dersom vi er i underskudd på nukleinsyre så akselerer aldringsprosessen. Det motsatt er tilfelle hvis det er rikelig med nukleinsyre, da reverseres aldringsprosessen. Bilder av personer som når gjennomgått behandling med nykleinsyre over seks måneder viser en formidabel reversering av aldringsprosessen. Under følger et utdrag av uttalelser fra artiklene, «Nukleinsyre terapi ved aldrings og degenarsjonssykdommer» , av Benjamin Frank, M.D. og «Betydningen av nukleinsyre for kontroll av aldring», av William Boucher, B.A. «En nylig studie viser at nukleinsyre (RNA & DNA) har en fabelaktig evne til å skru tiden tilbake, og til å lade opp batteriene til utslitte celler. Til og med gi dem muligheten til å skape en tilstand som gir dem utseendet og følelsen av ungdom. Dr. Frank retter søkelyset mot grunnen til aldring, til nukleinsyrene som finnes inne i nukleinet i alle levende celler i sin kliniske undersøkelse om aldring.

Den mest slående effekten kan man se på huden i ansiktet. Rynkene i pannen og rundt øynene var det første som ble mer glattet ut. Kombinasjonen av B-kompleks og nukleinsyre fra lever og gjær later til å fremme endringene i huden. Essensen i Dr. Franks behandling er å forsyne kroppen, fra eksterne kilder, med tilstrekkelig mengder av levende nukleinsyre fra lever og gjær, noe som vil vise seg i vevet de kontrollerer. I tillegg til nukleinsyre er alle B-vitaminene viktige når det gjelder å holde huden ungdommelig. De er faktisk så viktige at de fleste mennesker merker, eller kan se forskjell på huden bare én uke etter at man har lagt inn lever og gjær i kostholdet. Mangel på B-2 (riboflavin) kan resultere i pigmentflekker på huden, som man ofte ser på eldre. Dette forholdet, som man for det meste assosieres med aldring, kan behjelpes gjennom inntak av rikelige mengder med lever og gjær. Unormalt fet hud, tørr hud og små fettansamlinger kan også skyldes mangel på riboflavin. Hva ungdommelighet og skjønnhet angår er dette et uunnværlig medlem av B-vitamin familien, og de rikeste kildene er lever og gjær.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter