Eksploder forbi BICEPSTOPPEN!

Uansett hva jeg gjør, klarer jeg ikke å få biceps til å vokse mer. Jeg har prøvd alskens sjokkteknikker, men til ingen nytte. Hva gjør jeg?

Ta deg en pause fra curls, og gå over til et intenst underarmsprogram.

Hard spesialisering av underarmene, er en virkningsfull gammel hemmelighet for å bygge ordentlige slegger. Ha det helt klart at det å vektlegge underarmene, ikke betyr å kjøre masse høyrepetisjons håndleddscurls og omvendte håndledds-curls. Du er nødt til å jobbe med mange av underarmsmusklene fra en mengde forskjellige vinkler. Den mengden av muligheter en menneskelig hånd gir, vil gjøre at du aldri blir lei av underarmstreningen din.

Hard spesialisering av underarmene, er en virkningsfull gammel hemmelighet for å bygge ordentlige slegger.

For at du skal få en smak på et effektivt underarmsprogram, kan du ta en vektskive i en hånd, med fingrene under, og tommelen på toppen. Dersom du ikke finner en skive som passer til styrken din, kan du sette sammen flere små skiver. Press dem opp med fingertuppene og curl! Ikke la håndleddet brytes tilbake; hold det låst og i linje med underarmen.

Kjør tungt, og aldri kjør Skippern-opplegget etter ei biceps-økt.

Tren underarmene minst tre ganger i uken, på en dag du trener en muskelgruppe som ikke berører armene, for eksempel bein, legger eller mage.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter