En av Norges beste coacher og hans stoltheter

Haralds gym har mange å være stolte av etter årets NM og VM i Spania. Jeg møtte Geir Borgan Paulsen for å snakke litt om hans stoltheter og rollen som coach.

Hva krever denne sporten Geir?

Det er viktig med konkurranseinnstinkt i tillegg til en stor dose med ydmykhet. Det kreves også å ha fokus, dedikasjon, disiplin og hardt arbeid. Ingenting kommer gratis i denne sporten. Trening og kosthold går hånd i hånd.

Coacher du kun egne uttøvere fra gymmet?

Nei. I tillegg til å hjelpe uttøvere med diett og trening før konkurranse har jeg også forkjellige typer kunder som trenger hjelp med trening og kosthold. Alle er velkommen til å kontakte meg angående trening og kosthold. Jeg kan garantere at alle blir fornøyde. Hvis dem ikke blir fornøyde, så er det fordi dem ikke gjør som jeg sier.

Det er ingen tvil om at Geir vet hva han driver med. Det er bare å ta en titt på uttøverne han har hjulpet frem. Fortell litt om de du coacher og resultatene de har oppnådd

Nina Sandvold Moe fikk sølv i VM i Spania samme helgen som det var NM.

Jeg var med henne ned, og hun har forandret seg mye i fysikken siden i fjor. Hun har tonet ned skuldre og rygg og fått hardere og bedre bein. Hun var absolutt best på scenen. Hun har kommet veldig langt siden hun deltok i sin første konkurranse i 2005. Nina har en harmonisk og feminin fysikk. Det som er Ninas styrke er at hun setter seg et mål, så går hun for det fullt ut. I tillegg har Nina en utstråling som overgår de fleste som hun hun deler scenen med. Jeg er overbevist om at hun kommer til å fortsette å oppnå topplasseringer internasjonalt. Nina har topp-disiplin og skulker aldri trening.

Så har vi Heidi Vonka Koi som fikk 2. plass i NM.

Heidi kom til Haralds gym som en frisk pust fra Nord Norge. Hun ønsket å forbedre symmetrien sin til neste konkurranse og begynte på Haralds gym. Med hardt arbeid og stålvilje har Heidi bevist at man kan få topplassering. Hun sammen med Nina har ikke skulket en eneste treningsøkt og det er dedikasjon til fingerspissene.

Amir Riazifard fikk både første plass på SM og NM i år.

I år har Amir gått 100% inn for dette. I fjor klaffa det ikke helt, Har coacha ham mot hans siste konkurranser og han har gjort det utrolig bra. Han ville bli best og ga alt. Han har virkelig vist resultater.

Jeg er svært fornøyd med debutanten vår Christer Hofftvedt som fikk 3. plass under årets NM.

Han har trent målbevisst i kun to år og er 24 år gammel. Christer har det som skal til, og det blir spennende å følge med på ham videre. Jeg har hørt at han bare er slik som person. Han går 100% og litt til for det han har satt for seg. Man blir nødt til å ha dette i personligheten. All slags sport krever det for å nå opp.

Jeg satt ganske lenge sammen med Geir og han er en super-hyggelig kar. Fikk selv noen gode tips og fikk lært noe nytt. Ikke nøl med å ta kontakt med ham om du skulle trenge hjelp. Du kan kontakte ham via nettsiden: www.geirborganpaulsen.com

Han vet godt hva han driver med, så du vil gjøre lurt i å ta en prat med ham. You can never learn enough!

iform.no takker for et flott intervju og ønsker han og uttøverne lykke til videre!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter