En samtale med Treningsfrue

Camilla Aastorp Andersen er for de fleste bedre kjent som Treningsfrue – ei aktiv dame med en sunn livsstil.

Camilla er aktuell med bloggen treningsfrue.no der hun bruker plattformen til å spre inspirerende budskap til alle som kunne tenke seg å la kropp og hode få næringen den trenger – gjennom riktig kosthold og trening.

Hun er ny ambassadør for Nøre Marint Kalsium og vi har tatt en prat med henne for å bli bedre kjent og kanskje få et tips eller to med på veien?

Da vi i Nøre tok kontakt med Camilla for et mulig samarbeid, var hun ikke i tvil på at dette er bra timing for henne.

– Når tilbudet om et samarbeid kom ble jeg mer bevisst på at jeg er midt i målgruppen for dette. Nå begynner jeg å nærme meg 40-åra og jeg kjenner på morgenen at kroppen ikke er 20 år lenger, for å si det sånn. I tillegg ligger Norge på toppen av beinskjørhet-lista og dersom jeg kan gjøre noe for å opprettholde et sterkt skjelett og god bevegelighet i årene som kommer, er det helt sikkert at jeg skal gjøre det.

Kan du beskrive en sunn livsstil?

– For meg handler det om litt av alt, og alt med måte. Det innebærer jevnlig og daglig fysisk aktivitet og å lage mat fra bunnen av når det lar seg gjøre. Da er det ikke så ille om man i ny og ne hiver inn en «grandis» en gang i blant. Så lenge du prøver å røre på deg, spise sunt og inspirere barna til det samme tror jeg familien vil lykkes uten mye stress og mas rundt å være sunn.

Du har to barn. De er med på dette?

– Som foreldre har vi fokus på å tilrettelegge og gi barna gode vaner som de selv kan gjennomføre og ha det godt med. Et eksempel på dette er at de går eller sykler til skolen i all slags vær. Det er en kjempefin start på dagen at de får bevege seg i 10–20 minutter før de skal sitte i ro i klasserommet. Ellers funker 80/20 regelen for oss, der 20-delen disponeres på det vi vil – så dersom vi da «skeier» ut av og til med pizza og søtsaker er det helt ok.

Du får jo en del forespørsler om samarbeid av ulike aktører. Sier du noen gang nei?

– JA! Jeg sier noen ganger nei til forespørsler. Dersom noen vil jeg skal være ambassadør eller promotere noe jeg ikke kan støtte 100 %, er et samarbeid helt uaktuelt.

Tar du andre kosttilskudd?

– Omega 3 har jeg tatt hele livet. I tillegg tar jeg Magnesium og Nøre Martint Kalsium. Jeg må si at jeg liker spesielt godt at Nøre er naturlig, norsk og et helt rent produkt, samtidig som at det er bærekraftig produsert.

Hvor lenge skal du «Nøre» da?

– Jeg skal Nøre uavhengig av hvor lenge samarbeidet varer. Påfyll av kalsium vil jeg trenge livet ut. Jeg har også nylig kjøpt abonnement til mammaen min, som ble veldig glad for et slikt tilskudd.

BESTILL HER

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter