Er du fornøyd med treningen og helsen din slik ting er i dag?

Trening og helse går hånd i hånd, både på godt og vondt. Gjør det rette å oppnå både resultater og god helse, gjør det gale og.. ja.. du oppnår det motsatte.

Dette er noe alle intuitivt vet og er klar over, men som de fleste egentlig ikke tenker over. Hvorfor ellers er det så ufattelig mange som sliter med dårlig helse i form av skadeproblematikk og kroniske smerter?

Jeg kom nylig over et sitat av Steve Jobs (som du trolig vet hvem er, hvis ikke sier jeg bare Apple?) som er meget bra og on point når det kommer til det meste i livet, deriblant trening og skadeproblematikk.

«For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and ask myself: ?if today was the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?? And whenever the answer has been ?No? for too many days in a row, I know I need to change something? Almost everything?all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure?these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. – Steve Jobs, college dropout and CEO of Apple Computer, Stanford University commencement.

Etter å ha lest dette sitatet sitter du trolig med en annen følelse enn hva du hadde for noen få sekunder tidligere og med god grunn. Man skjønner med en gang at det meste man gjør egentlig bare er tull og bortkastet tid, mens det man faktisk burde gjøre faller utenom og utsettes, kanskje fordi vi anser det som for vanskelig for øyeblikket eller finner andre unnskyldninger for å unngå det i dag.

Gjelder dette deg?

Om du svarer, ?ja?, så vet du i det minste at du kan gjøre noe med dette, ta et valg om å endre på ting og deretter GJؘRE nettopp dette.

Men selv om du erkjenner at du sliter med en vond korsrygg eller skulder når du trener, så hjelper det lite om du ikke setter ulike tiltak til live som faktisk kan endre på situasjonen.

Spør deg selv følgende?

«Which 20% of sources are causing 80% of my problems and unhappiness? Which 20% of sources are resulting in 80% of my desired outcomes and happiness?» ? Tim Ferriss

Hemmeligheten til suksess er å eliminere de 20% av kildene som skaper det aller meste av dine problemer og prioritere de 20% som skaper mest fremgang og suksess i livet ditt. Du har kanskje ikke tenkt over det, men det er faktisk bare noen få prosent på hver sin side som står for det meste av positivitet og negativitet, så finn ut av dette er å gjør noe med det (får ikke sagt det nok).

Hva har du å tape på å utføre rehabiliterende trening regelmessig?

Trolig en lang rekke dager i fremtiden som blir plagsomme og smertefulle på grunn av tap av det som før i tiden var obligatoriske bevegelser i hverdagen.

Jeg vet det, du vet det gjør noe med det!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter