Er du klar for en fysikk alle jenter drømmer om?

En sexy og feminin kropp med en rumpe som får gutter til å snu seg i lengsel og jenter til å vri seg i misunnelse og en flat mage til tross for at du kan spise uten å sulte deg i hjel?

Du har kanskje prøvd det meste av ulike programmer og dietter uten å lykkes. Din daglige treningsrutine har muligens vært å løpe minst en time, utført 1000 situps og kosten din har trolig hovedsakelig bestått av vann og minimalt med mat.

Du tenker det er noe som ikke stemmer. Du jobber hardt, trener mye og spiser lite, men fettprosenten forandrer seg ikke og du ikke fornøyd med vekta. Når du endelig er fornøyd etter å ha sultet deg i hjel over en lengre periode blir alt totalt snudd på hodet når du velger å spise det ene måltidet med usunn mat. Nå har jeg ødelagt alt tenker du.

Du sliter psykisk fordi du er redd du aldri vil være bra nok, verken for deg selv eller andre og du er i ferd med å virkelig gå på en smell fordi du tror det hjelper å trene ENDA mer og å spise ENDA mindre.

FEIL!

Det er på tide å få opp øya og ikke kaste bort mer tid på slikt tull.

Det meste du har blitt fortalt rundt trening og kosthold for jenter er totalt feil, idiotisk, noen ganger direkte skadelig og hjernedødt.

Tror du virkelig at det å:

 • Trene mye
 • Spise minimalt
 • Utføre masse situps
 • Kun trene aerobic og tilsvarende
 • Ikke trene styrke

Er veien å gå?

Når toppidrettsutøvere (ja, dette gjelder også jenter/kvinner)

 • Trener mye (ja her har du delvis gjort noe riktig)
 • Spiser MYE
 • Trener tung styrketrening

Og fitnessutøvere og modeller

 • Trener mye
 • Spiser mye
 • Hovedsakelig trener tung styrketrening

Om du fortsatt mener det er veien å gå så må du gjerne fortsette å plage deg selv med timevis med løping/sykling/aerobic hver eneste uke og konstant gå sulten.

Hvis ikke (og du gjør rett i dette) har du nå muligheten til å utføre en DRASTISK endring i både utseende og livskvalitet.

Du KAN få kroppen du ønsker deg og det er faktisk også VELDIG enkelt!

Det blir ikke helt korrekt å si det slik, la meg forklare. Du kan dessverre ikke ?få? kroppen du vil ha. Du er nødt til å jobbe for det. Det er også veldig enkelt. Faktisk ekstremt enkelt, men det er ikke lett. Nei, det krever sitt, at du trener og spiser som du skal regelmessig og ikke forventer at ting skal skje i løpet av 4 dager.

Klarer du å takle denne mentale omstillingen har du allerede kommet halvveis til målet ditt. Nå trenger du kun gode konkrete treningsprogrammer og kosthold å følge regelmessig.

Det er nettopp her BootyBuilding kommer inn i bildet, men før vi går nærmere inn på hva det går ut på, les følgende intervju med fitnessutøveren Silje Mariela (som drastisk endret både innstilling og fysikk etter å ha fulgt trenings og kosthopplegget, BootyBuilding)

Hvordan pleide du å trene? Og hva trodde du var korrekt trening for jenter tidligere?

Jeg hadde aldri noen plan. Jeg dro på trening, og kjørte de apparatene som så morsomst ut, for så å dra hjem og være fortvila over at resultatene uteble. Dag ut og dag inn.

Når det kom til frivekter så var jeg redd hantlene over 5 kg. Jeg ville jo ikke bli større! Og i fare for at lår og rumpe skulle vokse, så holdte jeg meg fint unna alt som kunne minne om beintrening. Jeg var jo uansett på spinning, så beina fikk jo kjørt seg nok der! Eller?

Markløft og knebøy glimret hvertfall med sitt fravær!

Ellers var jeg og elipsemaskina bestevenner. Det brann jo i rumpa og lårene av den, så D؈T måtte jo være indikator på noe! Den gang ei.

Kan trygt si jeg manglet de viktige komponentene som; plan, stuktur, progresjon, og ikke minst kunnskap!

Hvordan var og føltes kroppen da?

Kort oppsummert:

Rumpe/lår forble kvapsete

Magen ble ikke flatere

Armene forble pipestilker

Null antydning til muskulatur

Svak og pinglete

Ergo: Ryggplager, vondt i knær ved aktivitet, og smerter i albuer/håndledd ved belastning.

Hvorfor ville du prøve noe nytt?

Jeg var lei av å ikke få noe igjen for all den tida jeg la ned i treninga. For ja, jeg la ned MYE tid! Men jeg gjorde det feil, og det førte ingen vei.

Jeg ville ha en flott fysikk, definert muskulatur, jeg ville bli sterk, og jeg ville bli kvitt plagene mine. Jeg ville ha en kropp jeg kunne være fornøyd med, og stolt over! Og som tålte litt utfordringer!

Hva var du skeptisk til?

Jeg var skeptisk til å begynne å trene etter et annet konsept enn det jeg hadde lest i ShapeUp ( no offence) for å nå mine mål. Jeg var redd for å skulle øke på vektene og for å begynne å trene tunge beinøvelser. Ikke bare pga kneplager, men pga at jeg ikke ville bli større! Skulle lårene vokse mer nå?! Og jeg var redd for at en ny treningsform ikke ville funke. Neida, det funket jo ikke det jeg allerede drev med heller, men uansett.

Hva var annerledes med denne nye type treningsformen (BootyBuilding)?

Kan trygt si at det var revolusjonerende! Jeg begynte jo å se resultater!

Jeg hadde endelig en plan å følge. Jeg visste hva jeg skulle gjøre, fra økt til økt.

Jeg fikk strukturen jeg så sårt trengte, og jeg hadde progresjon fra uke til uke. Fikk også endret fokuset mitt fra ?estetikk? til ?prestasjon?, og bare det i seg selv gav en skikkelig motivasjonsboost! Og med bedret prestasjon, kom også fysikken!;)

Hvilke spesifikke resultater oppnådde du?

Styrken økte drastisk! Jeg fikk en stoltere, og bedre kroppsholdningen. Og kroppssammensetningen endret seg. (Til tross for at jeg faktisk skilte lag med Frk. Ellipse. ) Fett% gikk ned, og muskelmassen økte. Lårene ble fastere, og ikke minst sprettrumpa jeg hadde lengtet etter tok endelig den formen jeg hadde drømt om!

Hvordan føler du deg nå etter å trent BootyBuilding en lang periode?

Jeg er fornøyd med kroppen min!

Jeg har oppnådd en fysikk jeg er stolt over. Og, jeg elsker følelsen av å være sterk!

Jeg har lært meg å samarbeide med kroppen, i stedet for å jobbe Mot den, og det føles godt å kunne gå inn i et prøverom uten å begynne å grine, eller gå sommeren i møte uten panikk for bikinisesongen.  Det kjennes bra.

Ingenting smaker så godt som veltrent føles;)

Hva er BootyBuilding og hva kan opplegget gjøre for deg?

BootyBuilding er et trenings- og kostholdsopplegg tilrettelagt for deg som jente/kvinne og som tar hensyn til nettopp hva DU er ute etter med treningen.

Du har ikke verken anatomi eller fysiologi som en mann, så selv om du fint kan trene som en mann om få resultater av det er det visse ting som ikke tas hensyn til. BootyBuilding er lagt opp rundt typiske problemområder som du M؅ jobbe med for å få de resultatene du ønsker og som også forhindrer at du skader deg i prosessen.

BootyBuilding baserer seg på flere ulike treningsfaser der hver av dem varer i 4 uker. ؘvelser og treningsmetoder vil variere fra fase til fase og det blir stadig økende vanskelighetsgrad. Selv om du har trent lenge anbefaler vi at du starter med fase 1 og jobber deg fremover da dette legger et solid grunnlag for den mer avanserte treningen som er å vente i tiden fremover.

Du følger også konkrete dietter etter din kroppsvekt slik at du ikke lenger trenger å lure på om det du gjør er korrekt, både med tanke på trening og kosthold.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter