Få bort magen nå!

På tide å kvitte seg med magen? Her har du framgangsmåten for å raskest mulig kvitte deg med overflødige kilo!

Vi blir tjukkere
Har du fulgt med på nordmenns generelle utvikling, så har du i likhet med oss andre fått noen kilo ekstra på magen. De var enkle å få på plass. Gjett hva? De er faktisk enkle å bli kvitt også. Men som med alt annet: Det skjer ikke noe før du begynner :

Slanking er hva du gjør det til
Slanking kan bli en fin opplevelse som ikke behøver å være vond og slitsom. Det er avhengig av din mentale innstilling; hvis du slutter å tenke på slanking som en kur og noe som skal skje innenfor et visst tidsrom, og heller bestemmer deg for å legge om livsstilen din- hvor langsiktig målsetning er å gå ned i vekt, vil slankingen straks bli lettere både for kropp og sinn.

Mindre kalorier inntatt enn kalorier forbrukt
Det viktigste med slanking er å passe på å spise så lite at kroppen forbrenner fettet den tidligere har lagret. Det som er like viktig er å passe på å opprettholde motivasjonen til å fortsette. Når motivasjonen er sterk blir det lett å legge om vaner, trene og spise mindre- slankingen blir lystbetont og lett. Manglende motivasjon gjør slankingen vanskelig og tung. Derfor vil ofte graden av motivasjon være den faktor som bestemmer om du lykkes med din vektreduksjon.

Slankeprogrammet sikrer deg full effekt og frigjør tankene
Ta i bruk et slankeprogram for å være sikker på at du får skikkelig bra resultat, og for at du skal opprettholde full kontroll og hele tiden bevege deg i riktig retning på riktig måte. Et slikt program kan du få skreddersydd til deg personlig på www.trim.no. Du kan også klare deg på egenhånd med et eget program eller plan for din slanking. Så fort planen er lagt, kan du utforme alle detaljer, som antall måltider, innhold, timing, reduksjon osv. Når dette er gjort, slipper du å tenke mer på alt dette. Du kan da slanke deg med full effekt uten å hele tiden måtte gå å tenke på ting og tang.

Pondus Pilatus

Som menn må vi bare innfinne oss med at fettet først og størst legger seg på magen. Skal du få bukt med den svulmende pondusen, må du slanke deg, og da hele kroppen. For å kun slanke bort magen, det går ikke. Vi snakker om en tynnere mann, ikke bare mindre mage.

Mindre mat, mer aktivitet
Magen vil forsvinne kun med slanking. Du må spise mindre. Og du må gjøre det over tid. For å øke slankeeffekten, og kanskje ikke redusere så mye på maten, kan du legge inn trening. Jogging, svømming og annen kondisjonstrening fungerer best.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter