FITNESS: Emilie Lund debuterer i bikinifitness

Sandefjord Open får vi se Emilie på scenen for første gang – vi har tatt en prat med henne et par uker i forkant.

emilie-lund-2015-2

Alder: 20
Høyde: 162 cm
Vekt. On/Off: 51 kg onseason – ca 58 offseason
Bosted: Bergen
Yrke: Instruktør, butikkmedarbeider
Klubb: Team bodytech Bergen
Sponsor: Ingen foreløpig
Foto: Erik Holsvik

Fortell oss litt om deg selv – hvem er Emilie?

Jeg er en blid og positiv jente, som elsker trening og en sunn livsstil. Er målrettet, fokusert og tar gjerne en utfordring. Til vanlig jobber jeg i butikk, og som instruktør på Max Fitness Frekhaug.

Du skal nå debutere i bikinifitness, men når begynte tanken på å konkurrere å ta form?

Tanken på å konkurrere har vært der en stund, og etter å ha fulgt litt med på fitnessporten og alle de flotte jentene og guttene som stiller, har jeg har lurt på om dette kunne være noe for meg.
Fokuset på trening for min del har vært prestasjon, men jeg synes det er utrolig gøy og motiverende og se hvordan man kan forme og endre kroppen med riktig trening og kosthold.
Liker å ha et mål å jobbe mot, og tenkte at dette ble en utfordring som måtte prøves.

emilie-lund-2015-3

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hva er dine forventninger?

Nå i vår skal jeg stille i Sandefjord Open og Oslo GP. Først og fremst vil jeg sitte igjen med en følelse av at jeg har gjort mitt beste, og vise en bra opptreden på scenen. Ellers hadde det vært veldig gøy å komme til finalen, og få gått t-walk.

Hvordan har det gått så langt på dietten? Er det enklere/tøffere enn du trodde?

Det har egentlig gått lettere enn forventet, tiden har flydd av gårde! Kuttet gradvis hele veien, og kroppen har fått venne seg til dietten litt og litt. Selvfølgelig har det vært dagere som har vært tøffere enn andre, men sånn er det. Jeg har hele tiden vært klar over hva som kreves av meg for å oppnå det jeg vil, så at man blir sliten og trøtt, er noe som hører med.

emilie-lund-2015-4

Hvor lenge har du trent med vekter?

Begynte med crossfit i 2012, og så gikk det over til crossfit og styrke. Da jeg bestemte meg for å stille i fitness, ble fokuset vekttrening for å jobbe med svakheter.
Har alltid vært en aktiv jente, og drev med dansing i rundt 8 år før jeg begynte å trene med vekter.

Har du noen som hjelper deg med kosthold og treningsopplegg?

Ole Kristian Våga har hjulpet meg med både treningsopplegg og kosthold gjennom hele dietten. Han har hatt full kontroll, hatt troen på meg, og gitt meg svar på alt jeg har lurt på. Vært en enestående coach.

I tillegg har Ida Markussen fra Team Bodytech vært en fantastisk hjelp med poseringer, og en super motivator!

emilie-lund-2015-5

Hvilket treningsopplegg har fungert best for deg så langt?

Et variert treningsopplegg. Jeg kjører gjerne en måned (++) med et program før jeg bytter. En måned kan jeg ha høy vekt med få repetisjoner, en måned lav vekt med mange repetisjoner. Varierer også øvelser, etter hva jeg vil fokusere på på treningen. Nå den siste måneden har det blitt mest fokus på beintrening og høyrepetisjonstrening siden jeg ligger på underskudd og vil vedlikeholde muskelmassen.

Hvordan ser kostholdet ut offseason? Og under konkurranseoppkjøring?

Prøver jeg å alltid lage med meg matbokser hvis jeg skal på jobb eller noe sted både offseason og on. Da vet jeg at jeg får spist, uten å kjøpe for mye ferdigmat. Frokost og lunsj pleier å være bra mat med bra næringsinnhold. Om kveldene lager liker jeg heller å lage noe godt til middag. Mer «vanlig» kost. I helgene koser jeg meg hvis jeg har lyst, med akkurat det jeg har lyst på.
Under konkurranseoppkjøring har det gått mye i kylling, ris, grønnsaker, frukt, egg, proteinpulver og havregryn.

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Min største støttespiller er kjæresten min, Tore. Han støtter meg alltid, motiverer meg, og er der for meg på både gode og dårlige dager.

emilie-lund-2015-6

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter