#FITNEWS (1): Korte oppdateringer om muskler, form & styrke

#‎Fitnews – Korte oppdateringer om muskler, form & styrke.


Leslie Elise Eidsaune  tok en sterk 2 plass på Nordic Bikinifitness Open i Sverige

Fitnews-2015-4

Leslie rett etter at hun tok sølv: Æ klare faktisk ikke å skriv så my akkurat no. Æ sa før æ dro til Sverige at æ ska vær fornøyd med finale. Åsså tar æ 2.plassn i overall. Æ e så stolt! Æ låve æ ska skriv en lang takketale, og ett langt, klissat blogginnlegg, men no ska æ spis! Her finner dere hennes blogg 

Fitnews-2015-5


Julie Oftedal fra Svolvær gikk helt til topps i A-VM i bodyfitness i Ungarn. 

Fitnews-2015-6

Det er helt ellevilt her nede. Bodyfitness i Ungarn er stor idrett. Konkurransen overføres direkte på fjernsyn og her er enormt med tilskuere på konkurransene, sier mamma Ellinor Oftedal en time etter at avgjørelsen har falt. Vi har gjort vårt fra tilskuerplass. Ingen har heiet mer enn oss, tror jeg. Og når jeg ser på Jørn er det sikkert ingen som har felt flere tårer enn ham, flirer Ellinor.


Braksuksess: Jeanette Dalseghagen har gjort det svært godt siden hun debuterte som fitness-utøver tidligere i høst. Søndag nådde hun semifinalen i VM. 

Fitnews-2015-7
Foto: Christine Fagerbakke

Hun gikk først videre fra elimineringsrunden til semifinalen. Der var det 15 deltakere. Kun seks av disse ble funnet verdig en plass i finalen, Dalseghagen var altså ikke en av dem. Hun forteller til Askøyværingen at hun uansett er utrolig takknemlig for at hun i det hele tatt fikk sjansen til å dra til VM.


Leif Hestad kom dessverre ikke til finalen i Amatør Olympia, Russland – På sin facebookside skriver han: Da er dagen for finale kommet og jeg er ikke med på den. Jeg traff formen bra og er fornøyd med det. Mener selv og hører jeg var hard, kanskje den hardeste i klassen. Men må dessverre se finalen fra tribunen i dag.

Fitnews-2015-2


Sandra Kjøsnes Jokic som er Verdensmester i Bikini Fitness, og har nettopp blitt Norges andre Bikini-proff kan vi nå se i dokumentaren #oljebarna på VGTV 

Fitnews-2015-1


Knut Øines fikk en 5.plass i vanlig senior super heavy weight (+100) i Holland Grand Prix!! Han var meget godt fornøyd, da det var veldig mange gode med. Jørgen Corneliussen kom på  4 plass i -100kg. Nå til helge skal begge to vise seg fram i masters

Fitnews-2015-8

Fitnews-2015-9


MMA: Emil Meek gikk sin tiende profesjonelle kamp på lørdag (28.11.2015)

Sammenfallende med sin tiende proffkamp hadde Meek lyst ut en konkurranse på sin Facebook-side og bedt følgerne om å komme med forslag til nytt fighternavn. Det eneste kriteriet var at det skulle ha en tilknytning til norrøn mytologi. Det kom nesten tre hundre svar, og valget ble altså «Valhalla».

Emils nye kallenavn traff spikeren på hodet. Krigsropet «til Valhalla» ble nesten overflødig når han møtte belgiske Christophe Van Dijck (30).

Han var strålende fornøyd etter kveldens triumf: Det var like deilig som sist, det er ingenting som er bedre, sier Meek til VG.


#fitnews er iform.no sin nye satsing – her vil vi holde leserne oppdatert på det siste som skjer innen muskler, form & styrke. Har du noen nyheter (sladder, etc)  vi ikke har fått med oss? Send oss dine tips til redaksjonen@iform.no

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter