Frank Arnesen er klar for Superfights til helgen

Iform.no har tatt en prat med Frank Arnesen

Alder: 33 år
Høyde: 170
Vekt: on:77kg / off: 85-88kg
Bosted: Oslo
Sivilstatus: Forlovet
Yrke: Coach BJJ kids, Matindustri
Klubb: Frontline Muay Thai/ Roger Gracie Academy/ 24fitness
Belte: Lilla
Instagram: frankflip
Sponsor: Bodyfitness.no, TEK of Norway, Cageside.no

Meritter:

  • 108 grapplingfighter
  • 5 GULL
  • 7 Sølv
  • Altfor mange bronse
  • Superfight mma academy GULL

Fight-Night-Chateau-Neuf-Oslo-Submission-Series-2-4

Du kan vel starte med å fortelle litt om deg selv, hvem er Frank?

Jeg er en mann på 33 år fra Oslo, jeg bor med min fantastiske samboer Charlotte Erga og mine to hunder på Grunerløkka. Jeg har en stor lidenskap for trening, mat og å holde meg i form.

Har selv stilt en gang i mens physique, mens jeg var skadet, hadde da ikke mulighet for å gå kamper, men det gav meg ingenting – når dietten var ferdig så skulle jeg pynte meg, bleika tenne og smile… Det var ikke helt meg… Syntes bare det var noe ala det samme som jeg gjør når jeg skal gå kamp med oppkjøring og diett, bortsett fra at jeg måtte stå å se meg selv i speilet heletiden 🙂 Min store lidenskap er å trene barn, ikke bare for fightingen sin skyld, mer for selvforsvar, oppførsel og koordinasjon.

Fight-Night-Chateau-Neuf-Oslo-Submission-Series-2-5

Hvor lenge har du trent Brasiliansk Jiu Jitsu/Grappling?

Jeg har holdt på i 6 år ( med noe bryting som liten) og mange flere år skal det bli!

Trener du også med vekter? 

Jeg trener en del styrke på 24 fitness og sykler ganske mye, får god hjelp av Tommi Thorvildsen om alt jeg kunne trenge innen styrke og vektnedgang.

Har du vært aktiv i andre idretter?

Ja jeg har også en del medaljer både fra supercross og snowborard som junior,

Hvordan ser en normal trenings-uke ut for deg?

På morningen blir det en tur ut med hundene,enten rask gange eller intervaller. så er det frokost,litt jobb hjemme på pc før jeg stikker opp på frontline å kjører 1 times intens grapling eller sirkeltrening. Etter det blir det jobb, så er det opp igjen på frontline å trene 1,5 time på kvelden igjen. Jeg trener styrke 3 ganger i uken grappling 6 og ligger med beina høyt på søndager 🙂

Fight-Night-Chateau-Neuf-Oslo-Submission-Series-2-3

Er du nøye med kosten og følger en matplan?

Jeg har gjort dette lenge, det går automatisk for meg, jeg veier ikke eller følger en spesiell plan, men jeg er ekstremt nøye med maten og bruker prinsippene til Tommi Thordvilsen.

Om noen uker så skal du gå en superfight i en grappling turnering. Forandrer du treningen noe innenfor dette eller kjør du på som vanlig?

Jeg skal møte en av Norges beste grapplere Alexander Rio som har flere superfights bak seg, han er europamester både i brasiliansk jiu jiutsu og submission wrestling, han har en veldig spesiell stil – Jeg trener mye på og ødelegge den stilen 🙂

Har du gått mange kamper tidligere?

Jeg har gått 4 brasiliansk jiu jiustu kamper, og 104 submission wrestlingkamper.

Noen langsiktige mål?

Min største drøm er å gå store turneringer som EM og VM , jeg har vært påmeldt tidligere, men en prolaps har stoppet meg, dessverre… Jeg gir meg aldri så i 2017 så er EM i portugal målet

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Min samboer Charlotte Erga som holder ut med en tikkene bombe på fighter diet og som gjør alt for meg, og gir meg akkuratt det jeg trenger under hver oppkjøring. 100% cred til henne og selvfølgelig mamma og pappa som alltid har vært der og er der for meg enda, pappa er en av mine beste supportere og kommer alltid og ser på meg 🙂 og selvfølgelig min coach og svartbelte Maicon Gomes som alltid har trua på meg og trener meg til en ett bedre menneske og fighter. Jeg vil også takke alle andre på frontline muay thai/Roger Gracie academy får all støtte og bra trening.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter