Gjør en forandring og gjør det NÅ!

Gå inn i deg selv – tenk deg nøye om – Er det slik du vil tilbringe livet ditt?

Det å være perfekt er ikke nødvendigvis å nå målet ditt!

Det å være perfekt er å ha fremskritt, fortsette i riktig retning målet ditt, ta et steg hver dag i riktig retning! Vær ærlig med deg selv, vis kjærlighet og glede til de rundt deg og gjør en forandring i ditt eget og andres liv til det bedre. Gjør du det, da er du perfekt!”

I følge Darwins evolusjonsteori er vi skapt i lyset av ”survival of the fittest ( de sterkeste er de som overlever ) ”. Om vi går dypt i oss finner vi ut at det er noe i det begrepet, men ordet sterkest har ikke nødvendigvis noe med muskulatur å gjøre!

Det handler om å vise styrke i form av innsats, ærlighet, vilje og kjærlighet. Vi er alt for opptatt av å komme oss på skole, jobb og diverse gjøremål i dagens samfunn, at vi glemmer livets virkelige verdier. Verdier det er verdt å leve for! Vi har ett liv, vi har en mulighet og vi har alle mulige sjanser åpne for oss. Det handler bare om å være villig til å ta sjanser, til å gå i riktig retning og lære av våres feil.

Idet du velger å leve et liv som overvektig og innaktiv, så legger du mange muligheter på hylla. Ikke ta meg feil nå. Det er ikke det at overvektige mennesker er dårligere enn personer med god fysikk, men overvektige har en tendens til å leve i sin egen skygge. Innerst inne vil de så mye mer, men selvtilliten og selvbildet er ikke støttende i det hele tatt. De unngår å bli sett av samfunnet og vil helst gjemme seg mest mulig bort. De hater å gå inn i moderne klesbutikker hvor størrelsene de må ha ikke er å anskaffe, de hater bikinisesongen og de er redde for at andre personer skal dømme dem.

Hvorfor skal ikke du kunne skinne som andre selvsikre personer gjør? Ikke kast bort livet ditt på å leve i skyggen av andre! Du kan gjøre noe med dette. Det er kun en person som holder deg igjen, og det er deg selv! Se deg i speilet, se deg selv dypt inn i øynene, og si til deg selv:

”Jeg skal klare det, jeg skal gjøre en forandring, jeg skal sannelig vise verden at jeg er en person som kan klare det jeg vil, ingen får lov til å dømme meg, jeg skal nå suksess, jeg er en person å regne med i fremtiden!”

Når du innser at vekten din er et problem, og når du innser at livet ditt skulle vært bedre, så er du allerede en suksessrik person. Grunnen til det er at det krever en enorm vilje, styrke og selvdisiplin til å innse dette! Men du må virkelig gjøre en endring til det bedre også! Ikke si halvhjertet at du vil, du må ville det av hele ditt hjerte. Du må kunne innse feil og mangler ved deg selv, og være villig til å gjøre noe med det!

Det finnes utallige flotte treningsstudioer tilgjengelige og det finnes sunn mat i butikken ( om du ikke var klar over det ). Ikke bry deg om blikk fra andre idet du løfter en 4- kilos manual, mens naboen ved siden av deg løfter en 20 kilos. Alle må vi starte et sted, alle må vi ta det første steget. Men om du ikke våger å ta det første steget, da kan du like gjerne forbli i leiligheten din og tilbringe resten av tiden på sofaen, mens du ser livet passere deg! Er det slik du vil leve? Det tror jeg neppe!

Jeg håper, av hele mitt hjerte at du er en person som kan gå inn i deg selv og innse at du kan bli hva du vil, at du kan nå suksess og at du kan leve et rikt og energisk liv.

Jeg håper at du tar det første steget og jeg vet du får det til om du virkelig vil! Kom igjen, sett i gang og gjør det i dag! Jeg har tro på deg, men du må ha tro på deg selv også! Lykke til! Husk: Det handler ikke om hvor god du er, men om hvor god du er villig til å bli!

Gjør en forandring og gjør det NÅ!

Av Espen Sand student ved atlantis medisinske høgskole ( bachelor i ernæring ) kontaktinf: espen-sand@hotmail.com

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter