iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – GymBros – Ep. 3

 

 

Fredag og vi kjørte en ny livesending av GymBros!

I denne ukens episode snakker gutta om hvordan man går til veie for å finne en bra coach og team og hva man kan, og bør forvente å få for det man betaler. Og hvor mye er rimelig å betale for oppfølging til en konkurranse og/eller offseason?
Det blir også snakk om hva som er sunt med tanke på året rundt form og hvordan vi alle blir påvirket av dagens så kalte kroppspress. I tillegg dukker det opp en del andre spørsmål og problemstillinger underveis!

I GymBros blir Andreas ukentlig joinet av Hassan Al-Gazzi, Marius «Flisa» Gangmark og Mathias Fjellheim for å sammen få ventilert tankene sine om livets utfordringer.
Bodybuilding & fitness er en stor felles interesse så det blir mye rundt gym og treningsrelaterte ting, en stor porsjon skitsnakk og forhåpentligvis noen innslag av fornuft her og der.

Se til at du får med deg ukens GymBros!


Hassan på instagram: @hassanalgazzi
Marius på instagram: @mariusflisa
Mathias på instagram: @mathiasfjellheim

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email