Har du noen gang blitt beglodd fordi du gjør det du gjør?

Fordi du trener som du gjør? Fordi du spiser som du gjør?

Fordi du i det hele tatt gjør ting de fleste andre IKKE gjør? Og i tillegg blir kalt unormal selv om det er DU som får resultatene de selv ønsker seg?

Vi løfter tunge ting flere ganger i uka, fordi??

Vi liker å bruke kroppen vår og vi liker å beseire nye barrièrer annet enn ?hvor mange burgere jeg klarer å kjøre nedpå i løpet av en time og hvor lenge jeg kan sitte foran tv`n uten å sovne. Vi løfter fordi vi har et ønske om å bli sterke, ja.. sykt er det ikke? Spesielt nå i et samfunn hvor man ikke trenger å løfte en finger. Ja, vi er en gjeng med klin gærne idioter. Vi løfter også for å se bra ut, skal ikke komme bort ifra det, så selvopptatte som vi er. Vi vet at du også har et ønske om å se bra/bedre ut, bare så du vet det. (ja, ædda bædda).

Vi brøler litt når vi løfter, fordi??

Vi er huleboere som må få utløp for villmennene i oss! Nei, vi gjør det fordi det noen ganger blir for tungt til å ikke gjøre det. Noen gjør det mer enn andre og det trenger ikke å overdrives heller, skal være enig i det, men det betyr i det minste at vi faktisk TRENER og ikke bare trener. Er det så altfor ille kan du alltids kjøpe en total-gym? fra tv-shop og se på hotell cæsar mens du trener. Jens August brøler sikkert ikke like mye.

Vi spiser tunfisk og annen mat i stedet for brødskiver, fordi??

Vi blir uatletiske og blir seende ut som deg om vi ikke gjør det! Fettmassen øker og det blir verre å legge på seg muskelmasse, for ikke å si, nærmeste umulig. Ja, vi vet alle at det er mer normalt å ta en burger, en pølse, eller den klassiske BRØDSKIVA nå om dagen, men vi vil heller være unormale og spise unormalt i stedet for å kaste innpå en haug med karbohydrat til hvert eneste måltid. Fysj, spise ting som lever (eller levde), DET er rart det. Og å spise kjøtt til hvert måltid?? Er det seriøst mulig? Ja, helt sjukt er det..

Vi bruker proteinpulver, fordi??

Fordi du hadde rett i dine mistanker hele tiden. Proteinpulver er bol! Kreatin er heroin, selolje er flytende viagra, vitaminene er ecstasy og dette er grunnen til at vi er så gærne og drar med oss tunfisk og kylling hit og dit som allerede beskrevet. At det går an. Om du enkelt dekker dagsbehovet ditt via kosten, så kjør på, men ikke klag når du får alzheimer i en alder av 46 og DA skriker etter effektene du definitivt ville hatt nytte av fra selolje. Og når du ikke lenger har muskler på kroppen til å holde deg oppreist i en alder av 63, så ikke klag på at du ikke gjorde det enklere for deg selv ved å supplere den vanlige kosten din med litt proteinpulver. Please, ikke gjør det?! Du tok valget, nå kan du holde kjeft.

Vi går for nye mål, fordi?.?

Det betyr noe i en verden uten mål og mening. Det er gøy å ALDRI overvinne seg selv og sine barrierer, er det ikke? Klart det er andre måter å gjøre dette på, men om du ikke har satt en lenge etterstrebet ny maks i markløft, knebøy, benkpress, chins, ja hva som helst, så vet i hvert fall VI hvor ufattelig givende det er. Det er ikke livets hovedmål, absolutt ikke, men suksess innen trening fostrer suksess og ikke minst motivasjon innen andre deler av livet. Om du er miserabel med det du driver med i dag, kanskje det hjelper å beseire et par målsetninger? Men det hadde tatt seg ut om det gjaldt kroppen din, ikke sant?! Ja, fysj..

Vi har våre grunner til at vi gjør det vi gjør. Om du ikke liker det kan du enkelt og greit holde deg unna. Om du faktisk har noe i deg og VIL noe her i livet, anbefaler jeg deg å starte med deg selv.

Do it.. Just, freakin` do it?

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter