Hjemmetrening til tusenlappen

 

Genialt for hjemmetrening!

Justerbare vektmanualer sparer både kontoen og plassen når du skal ta med treningssenteret hjem – 

Skal du få mye for pengene er manualer en god investering.

Spesielt god investering er nok en vektkoffert som lar deg selv justere hvor mye vekt du har på hver manual. Det er mye rimeligere enn å kjøpe 2 manualer fra 1 kilo opp til 10 kg for eksempel. På feks Jula finner du nå en vektkoffert med 18 kg til 699.-,- https://www.jula.no/catalog/fritid/trening-og-helse/treningsutstyr/manualer-og-vektstenger/manualsett-951147/ Da har du vekter fra 2,5 kilo til 17,5 kilo. Det lar deg utføre mange ulike øvelser. De som eventuelt måtte bli for lette kan du ekskludere eller gjøre tyngre på andre måter.

En annen ting du kan vurdere om du vil ha mye vekter for pengene er å feks kjøpe et vektstangsett.

Jula har nå dette med totalt 26 kg til 1 099,-  https://www.jula.no/catalog/fritid/trening-og-helse/treningsutstyr/manualer-og-vektstenger/vektstangsett-951148/

Kjøper du disse to vil du kunne gjøre veldig mange øvelser uten at det behøver å koste skjorta. Er du mer en fan av å bruke strikk til trening kan kanskje dette være noe i stedet? https://www.sportsmaster.no/basistrening/treningsstrikk

Da har du strikker med ulik motstand du kan bruke til øvelser både for underkropp og overkropp. Om en ønsker det kan man kjøpe mer utstyr etter hvert som man blir sterkere og trenger mer utfordring. Et par vektskiver til manualene eller vektstangen kan være en mulig god løsning.

Et godt tips kan være å søke etter treningsapparater på Finn.no, lokale Facebook-grupper for kjøp og salg eller apper hvor en selger brukt utstyr. Du kan jo også høre med et lokalt treningssenter om det er noe utstyr de kommer til å selge fremover og høre om det er aktuelt å kjøpe. Særlig det utstyret som bare er brukt privat er jo lite brukt og man kan gjøre et varp her om man er heldig.

Så til treningsprogrammet.

Brenn Fett Hjemme 6 uker er et treningsprogram jeg har utarbeidet både for deg som ønsker å bygge muskler, bli sterkere og bruke noen kalorier på trening. Du må ikke trene alle øvelsene i løpet av ei uke. Tren etter ditt utgangspunkt og øk gradvis. Å bli sterkere eller gå ned i vekt er ikke en sprint – det er et maraton hvor du setter den ene foten foran den andre. Under her ser du videoer som viser deg de nye øvelsene hver uke.

Klikk her for å få lastet ned treningsprogrammet i fra dropbox

UKE 1

UKE 2

UKE 3

UKE 4

UKE 5

UKE 6

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter