DU kan hvis du vil!

Vi er alle skapt til å kunne gjøre en forskjell i verden, til å bli bedre enn vi kan drømme om, og vi er alle skapt til å kunne strekke ut en hjelpende hånd og være en inspirasjonskilde for andre.

Du har i deg et i boende potensialet som er større enn du aner og du har en umålelig viljestyrke. Slipp løs potensialet og viljestyrken din løs, og la resten av verden erfare hvilken vinner du er!

Når jeg ser overvektige, late og inaktive mennesker, ser jeg tapte potensialer. Jeg ser liv ikke fullt levd og jeg ser muligheter gå tapt. Vil du virkelig leve et liv med tapt potensial, svekket livsglede og muligheter som går tapt? Er det slik du vil tilbringe din tid på denne planeten, eller vil du ha et potensialet som er større enn det du aner, leve et innholdsrikt liv og å ha muligheter store som fjell?

Vi vet alle at vi skal trene regelmessig, i tillegg holde oss til et sunt og variert kosthold for optimal helse. Når vi alle vet det, hvorfor er det da ikke flere av oss som er i den formen vi er ment til å være i, den formen hvor vi virkelig lever det livet vi er ment til å ha?

Mange personer sliter med motivasjonen og riktig tankegang for å lykkes innen trening, kosthold, suksess og helse. Det er stor forskjell på å ha kunnskap og det å virkelig gi kunnskapen spillerom i det å utøve den selv. Når du blir den personen som klarer å tilegne deg korrekt kunnskap, sette den ut til livet, få tro på deg selv, stå for dine egne meninger og være villig til å satse; vel, da er du på rett vei. Det eneste som kan stoppe deg i nå toppen er deg selv, ingen andre!

Vi lever i et samfunn hvor tiden flyr så fort at vi ikke rekker å sette oss ned, virkelig sette oss ned og reflektere over livet vårt, hvordan det har vært til nå og hvordan vi har lyst til at det skal være i fremtiden. Skal du komme et sted her i verden, et sted du virkelig vil være, et sted hvor du finner lykke og suksess, så må du sette deg mål! Hva er meningen med livet ditt? hva er det du føler, innerst inne, at du er ment til å klare mens du er på denne planeten? Du må gå inn i deg selv, tenke deg nøye om, skrive ned hvor du befinner deg nå, hvilke følelser du sitter med og reflektere over dem. Så, skriver du et fremtidig mål som du skal nå innen en viss tid, hvilke følelser du da kommer til å sitte med, og ikke minst hvilke rutiner du skal gjøre for å komme dit. Det å sette seg mål er vesentlig for å kunne nå suksess i livet, uten et klart mål vil du ikke vite hvilke muligheter du skal gripe for å komme nærmere ditt mål. Så, poenget er, ha et klart mål for deg, vær sikker på hvor du starter fra, vær sikker på hvor du skal hen og vær villig til å satse på veien dit, takle motstand og alltid se fremover. Suksess er nærmere enn du tror! Gi aldri opp?

Å være overvektig er en tilstand som holder deg tilbake, både fysisk og mentalt. Det er utallige negative helseeffekter ved å være kraftig overvektig ( fedme ) og ikke minst innaktiv, noe som flere og flere blir i Norge, dessverre. Det er trist å se potensialer bli tapt, vinnersjanser sløses bort og liv ikke fullt levd. Kom igjen, du er bedre enn det!

Du kan bli sterkere, du kan bli raskere, du kan bli bedre, og du kan gjøre alt du setter ditt sinn til. Hva enn du bestemmer deg for kan du klare!

Du har potensialet, du er født unik, ingen er lik deg, du har evnen til å gjøre en forandring og gjøre en forskjell! Du kan nå stjernene og bli hva enn du måtte ønske.

Ingen grenser er høye nok, sett målene dine høyt og sikt alltid mot dem. Arbeid hardt og arbeid klokt, og du vil nå dine mål! Når du har nådd dem er du offisielt en vinner, en vinner som har gjort suksess i livet, en person som kan se tilbake på livet sitt og tenke, vel, jeg gjorde det, jeg klarte det, jeg levde mitt liv, jeg nådde målet mitt, jeg er en vinner, jeg er ingen taper! Husk at fremtiden din er uskrevet og det flotte er at det er du som er forfatteren! Er du en vinner eller en taper, valget er ditt! Vær forandringen og gjør en forskjell i ditt eget og andres liv!

Vi  vet du tar det riktige valget.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter