Hvordan velge de beste slankepiller for deg?

Det finnes en rekke tabletter og kosttilskudd som skal i følge reklamen og beskrivelsene kunne hjelpe deg med å gå i vekt. Det er mange å velge mellom, så hvordan skal du ta beslutningen om hvilken type som er passer best for deg, og som kan være det beste valget for din situasjon? Nedenfor gir vi en liten oversikt som kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Nordmenn og fedme

Siden 1980-tallet har det vist seg at nordmenn generelt sett har blitt tyngre, eller med andre ord fått høyere KMI, eller kroppsmasseindeks, og andel voksne som er klassifisert som overvektige har økt. Det kan være en rekke årsaker til dette, men man tenker seg at større grad av inaktivitet og høyere energiinntak kan være noen av årsakene. Vi benytter kroppsmasseindeks (KMI) til å måle overvekt og fedme hos individer, som er et forholdstall mellom høyde og vekt. Man skiller mellom undervektig, normalvektig, overvektig, og mellom ulike grader av fedme. Undersøkelser viser en generell økning over tid, og i dag har en av fem voksne fedme, noe som er en klar økning i forhold til for noen tiår siden. Både overvekt og fedme øker risikoen for diabetes, hjerte- og karsykdommer og en rekke andre sykdommer og plager.

Litt om ulike slankeprodukter

Det finnes svært virkningsfulle slankemidler på markedet, og de mest effektive finnes som regel som reseptbelagte medisiner, da disse ofte har et sett med betydelig bivirkninger, i tillegg til at de kan påvirke andre medisiner som brukeren tar. Det er derfor viktig at disse benyttes etter faglig vurdering fra lege. På den annen side finnes det også en rekke mildere slanketabletter og produkter, som i større eller mindre grad er fremstilt av naturlige ingredienser. For å gjøre det enklere å finne hvilke som kan passe til dine behov, kan disse deles inn i følgende kategorier:

Fett- og karboblokkere. Som man kanskje tenker seg, er fett- og karboblokkere en type slanketilskudd som tas sammen med mat, og som arbeider i magen ved å blokkere kroppens opptak av karbohydrater eller fett. Disse har ulike virkemåter, men gjør i prinsippet det samme. En del av fettet eller karbohydratene får ikke tas opp av fordøyelsessystemet og transporteres heller ut av kroppen som avfall. Disse benyttes kun hvis du har henholdsvis en del fett eller karbohydrater i kostholdet.

Fettforbrennende og forbrenningsøkende piller.Fettforbrennende tilskudd gjør akkurat dette, de bidrar til at mer fett forbrennes. Dette kan gjøres på ulike måter, avhengig av hva tilskuddet består av, men generelt sett fungerer disse ved at de endrer ulike steg i prosessene hvor fett omdannes til energi i kroppen. Midler som øker kroppens generelle forbrenning kan også påvirke disse prosessene, eller øke kroppens kjernetemperatur generelt, og dermed øke forbrenningen. Du kan klikke her for å lese mer om naturlig fettforbrennende piller

Appettittdempere.Appettittdempere påvirker kommunikasjonen mellom fordøyelsessystemet og hjernen, ved å endre nivåene av kjemiske stoffer i hjernen som signaliserer at man nå er mett, og er fornøyd med å ha spist nok. Dermed kan man føle seg mett selv om man ikke har spist så mye som man kanskje pleier, og man spiser mindre.

Her på Weightworld.no kan du velge mellom en rekke rene produkter som er laget av de beste naturlige ingrediensene. Klikk her for å lese mer om slankepiller som virker

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter