iForm – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 22 – Q&A med Alexander Hallafors – Del 2

Andreas har med seg Alexander Hallafors for å få svar på en rekke hyppig stilte spørsmål om trening og kosthold og del 2 fortsetter der del 1 ble avsluttet.

Alexander er en trener med solid utdanning og brei erfaring og han har i løpet av de siste 10 årene opparbeidet seg en imponerende merittliste. Han har jobbet, og jobber fortsatt med profesjonelle atleter på verdens nivå, inkludert Stanley Cup vinner, VM gullmedaljør, landslag og verdensmestere innen et flertall idretter.
Utover sin karriere Performance Coach så er Alexander daglig leder i Fit2Gether Online Coaching, utdanningsansvarlig i Scandinavian Top Team samt en populær foreleser innen fysisk prestasjon, treningsfysiologi og sports nutrition.

I del 2 av denne Q&A episoden snakker Andreas og Alexander om forskjellen på en lang og kort diett, næringstiming og hvordan et vekttap kan stoppe opp om en person kjører for mye kardio i tillegg til å ligge lavt på kaloriene. Andreas stiller også spørsmål om et av sine favoritt temaer – nemlig den klassiske spisedagen. Alt dette i tillegg til en masse andre interessante spørsmål som dukker opp underveis.

Et gullkorn med en av «the best in the business» som alle treningsinteresserte absolutt bør få med seg!

Her kommer du i kontakt med Alexander:
Fit2Gether
Alexander på instagram: @coach.hallafors

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email