iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 20 – Stian Solgård

I denne ukens episode er Andreas gjestet av Stian Solgård som er godt kjent i det norske bodybuilding og fitness miljøet.

Stian som har et flertall konkurranser bak seg i classic bodybuilding forteller om hvorfor han sa opp en trygg og godt betalt jobb som ingeniør for å istedet satse på treningsbransjen og gjøre noe han virkelig liker og brenner for.
Han forteller også om hvordan han helt i begynnelsen av bodybuilding karrieren søkte og fant inspirasjon på det lokale biblioteket og hvordan treningen hans har utviklet seg frem til nå.
Vi snakker om trening – mengde og frekvens, kosthold og også om gleden vi «bodybuilding fanatikere» finner i å trene bein til at man ligger rett ut:)

En knallbra og innholdsrik episode der du blir nærmere kjent med Stian og han sin tilnærming til trening, kosthold og livet generelt.

Stian på instagram: @ssolgard

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email