iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 28 – Monica Foss

For fem år siden bestemte  Monica seg for at hun skulle debutere i Bodyfitness det året hun fylte 40 – og det gjorde hun! I årets NM stakk hun av med hele to gull gjennom å vinne både master og senior klassen.

I denne episoden forteller Monica hvordan hun utfordret seg selv gjennom å sette seg målet om å stille, treningen, oppkjøringen til NM og opplevelsen av NM. Hun deler også med seg om det å gi sin ene nyre til sin ektemann, Kenneth Foss som har en arvelig nyresykdom. I tillegg snakker Monica og Andreas litt om Team Toppform og hvordan hun og Kenneth har realisert en liten drøm om et eget gym. Dette i tillegg til masse annet smått og godt som dukker opp underveis og som kan være av interesse for alle oss som er litt over gjennomsnittet interesserte i Bodybuilding & Fitness.

Monica på instagram: @coach_monicaf

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email