iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 29 – Mathias Fjellheim

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson januar 10, 2021 07:00

iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 29 – Mathias Fjellheim

Mathias Fjellheim flyttet i 2015 fra Tromsø til Trondheim, for å kunne kunne ta del av det fantastiske treningsmiljøet som er å finne på Kaliber Gym.

Helt siden Mathias begynte å trene med vekter for snart ti år siden var målet å konkurrere – til å begynne med i Athletic Fitness, for å så gå videre til Classic Bodybuilding. I denne episoden får vi ta del av reisen som begynte i Tromsø for å så ende opp i Trondheim.
Mathias forteller om sitt kosthold og det å spise store mengder mat – «man må jo tygg for å bygg», som han selv sier. Han forteller også om sin trening og gir eksempler på hvordan noen økter kan se ut, sine fremtidsplaner, der en aldri så liten drøm om å bli proff finnes. Dette i tillegg til masse annet som dukker opp underveis.

Mathias på instagram: @mathiasfjellheim

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson januar 10, 2021 07:00