iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 30 – Jannicke Kirkelund

Jannicke Kirkelund har alltid likt muskler og allerede som tolvåring fortalte hun moren sin at hun skulle drive med bodybuilding om hun ikke ble håndballproff. The rest is history!

Jannicke forteller i denne episoden om hvordan hun var en lovende håndballspiller med en proffkarriere i sikte, men en stygg kneskade satte en brå stopper på den karrieren, og at det var da som hun kom i gang med styrketreningen.
Videre snakker Jannicke og Andreas om trenings splitten, kostholdet som offseason er på over 4000(!) kcal, viktigheten av (nok) søvn og hvile, aktive hviledager, vanskeligheter med å gå på høyhælte sko, cheatdays (som er et ikke-tema i Jannicke sin verden) og det å trene rundt vonde knær.
I tillegg får vi høre om hvordan Jannicke har blitt flinkere til å lytte til kroppen og hva hun har som fremtidsmål.
Og som alltid dukker det opp masse annet underveis!

Her finner du Jannicke på instagram: @jannicke_hk

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Er du interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg!

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email