iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 31 – Coaching call med Alexander Hallafors

I denne episoden har Andreas en så kalt «coaching call» med sin coach, Alexander Hallafors, der de tar en nærmere titt på oppbyggingen av treningsprogrammet som Alexander har satt opp til Andreas.

Alexander forklarer hvorfor programmet er strukturert som det er og hvorfor han har valgt å bruke en kombinasjon av forskjellige teknikker – myo-reps, 4 sek eksentrisk samt 1 sek stopp i topp/bunn.
Videre får vi en god innføring i hva effektive reps er, hvordan man maksimerer utbyttet av relativt lite volym samt forskjellen mellom å gå til failure eller å la det være noen reps i reserve.
Han forteller også om hvor lenge man egentlig bør vente til at man trener samme muskelgruppe om igjen og om «muscle damage» er noe som leder til hypertrofi. Utover dette får Andreas svar på en mengd spørsmål som dukker opp underveis!

Alexander er en trener med solid utdanning og brei erfaring og han har i løpet av de siste 10 årene opparbeidet seg en imponerende merittliste. Han har jobbet, og jobber fortsatt med profesjonelle atleter på verdens nivå, inkludert Stanley Cup vinner, VM gullmedaljør, landslag og verdensmestere innen et flertall idretter.
Utover sin karriere Performance Coach så er Alexander daglig leder i Fit2Gether Online Coaching, utdanningsansvarlig i Scandinavian Top Team samt en populær foreleser innen fysisk prestasjon, treningsfysiologi og sports nutrition.

Et utrolig lærerik episode med en av «the best in the business» som alle treningsinteresserte absolutt bør få med seg!


Her finner du Alexander på instagram: @coach.hallafors

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email