iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep.34 – Geir Borgan Paulsen

Geir Borgan Paulsen – en legende innen norsk bodybuilding gjester podcasten i denne episoden som ble sendt live.

Vi får høre om hvordan Geir i unge år startet sin karriere som en lovende vektløfter som ble avbrutt av en ryggskade. Han snakker videre om hvordan han gikk over til bygging og direkte ble en av de, om ikke den absolutt beste byggerne i Norge.
Videre forteller Geir, som alltid snakker rett fra leveren, til Andreas om gamle minner, opp og nedturer, proffkonkurranser, Wayne De Milia, Imperia Gym og om sin coaching business som han driver sammen med Arti.
Som alltid dukker det opp masse annet underveis! En knallbra og ikke minst, morsom, episode med en sann legende innen norsk bodybuilding:-)


Imperia gym på instagram: @imperiagym
Se og les mer om Imperia Gym.
Arti og Geir coaching finner du her.

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter