iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep.38 – Ole Kristian Våga

Norges eneste aktive profesjonelle bodybuilder, Ole Kristian Våga, gjestet podcasten i denne episoden som ble sendt live på YouTube.

Ole forteller blant annet om hvordan han de siste 2 årene har jobbet med, og forbedret sine svakheter – rygg, hamstrings og legger, hvordan han strukturerer treningen og hvilke teknikker han benytter seg av.
Han snakker videre om det å kunne spise store mengder mat, fremtidsmål, hvordan forandre teknikker isteden for øvelser når man stagnerer, hvordan han legger opp sitt kosthold og det å motivere seg når alt av konkurranser har blitt eller risikerer å bli avlyste. Han toucher også på myten om at det «kun er steroider som gjør en proffbygger» og forklarer hvordan genetikken har alt å si.

Gå ikke glipp av en interessant time med Norges beste bodybuilder!


Ole på instagram: @olekristianvaaga_ifbbpro

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email