iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 42 – Marius «Flisa» Gangmark

 

 

I denne livesendingen fikk Andreas og podcasten besøk av Marius Gangmark.

Marius som konkurrerer i Men’s Physique, er i full oppkjøring til konkurranse og utifra hva man kan se på bilder så er han uten tvil i sitt livs form.
Så i denne episoden forteller Marius om hva han har gjort annerledes mot sammenlignet mot tidligere oppkjøringer, det å være coachet av en IFBB-proff, forandringer han har gjort i treningen og hvordan det å gå skikkelig lavt på kaloriene utgjorde en stor forskjell i formen.
Videre får Andreas en innføring i hvordan det er å kjøre trikk og hvordan man under en diett, med et stort inntak av væske, kan holde seg fra å gå på do på over 4(!) timer:-D
Dette i tillegg til masse annet som dukker opp underveis.


Marius på instagram: @mariusflisa

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email