iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 45 – Andre Thesen

 

 

I denne episoden fikk Andreas besøk av selveste Andre Thesen!

For de som er litt over gjennomsnittet interesserte i bodybuilding & fitness trenger vel Andre ingen nærmere presentasjon. Her til lands har han vunnet det som går å vinne i bodybuilding og nå senest toppet han karrieren med å vinne EM!
Utover dette eier og driver han City 24/7, et gym som har produsert mange kjente navn i bodybuilding, fitness og styrkesport; Arild Haugen, Ole Kristian Våga, Joakim Hetland, «Toto» Rosland – bare for å nevne noen.
Og ikke nok med det, Andre er også i kosttilskudds bransjen med sitt Nordic Power som er et av landets mer kjente i nevnte bransje.

I denne livesendingen fikk Andreas fortalt hele historien om hvordan Andre begynte sin karriere i Athletic Fitness for å så gå videre til Classic Bodybuilding og Bodybuilding.
Andre forteller om hvordan han greier å komme i så utrolig bra form og hvordan han trener. Videre får vi høre hvordan City Gym og det fantastiske miljøet der kom til å se dagens lys. Han forteller også om Nordic Power og historeien bak det i tillegg til masse annet som dukker opp underveis!

En meget interessant historie fra et ikon innen norsk bodybilding som du absolutt bør få med deg!


Andre på instagram: @andrethesen

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter