iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 47 – Coaching Call med Alexander Hallafors 2

 

 

Alexander Hallafors gjestet igjen podcasten i denne livesendingen.

Han starter med å fortelle og hvordan det ikke alltid er like enkelt å coache seg selv og at man  fort kan gå litt til overdrift i forhold til treningen.
Videre så blir det en god del MMA-snakk der Alexander forteller en del om vektkutt og det å gå opp en vektklasse, UFC 261 og forskjellen på en proff UFC-fighter og en amatør.
Så går Alexander igjennom det nye treningsprogrammet til Andreas der det blir mange avsporinger med forskningsrelaterte spørsmål.
Utover dette gir Alexander sin take på hva som utmerker en bra coach i tillegg til masse annet som dukker opp underveis!

Alexander er en trener med solid utdanning og brei erfaring og han har i løpet av de siste 10 årene opparbeidet seg en imponerende merittliste. Han har jobbet, og jobber fortsatt med profesjonelle atleter på verdens nivå, inkludert Stanley Cup vinner, VM gullmedaljør, landslag og verdensmestere innen et flertall idretter.
Utover sin karriere Performance Coach så er Alexander daglig leder i Fit2Gether Online Coaching, utdanningsansvarlig i Scandinavian Top Team samt en populær foreleser innen fysisk prestasjon, treningsfysiologi og sports nutrition.

Gå ikke glipp av denne episoden med en av «the best in the business»!


Her finner du Alexander på instagram: @coach.hallafors

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email